Anekke táskáról mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Még nem vettem, mert a hátizsákok 30ezer körül vannak és ahhoz képest hogy nem igazi bőr szerintem drága. Viszont egyre beneveznék, de ha már ennyibe kerül akkor mennyire tartós, lévén hogy nem is igazi bőr.2023. márc. 31. 18:49
1/8 anonim válasza:
Az Anekke valamiért most éppúgy felkapott lett mint pár évvel ezelőtt a Fjallraven Kanken. Most mindenki ilyet akar. Pedig nem különösebben jó minőség vagy konstrukció, ár/érték arányban kifejezetten rosszul áll.
3/8 anonim válasza:
Egy mubor mindig magatol lebomlik 1-2 ev alatt meg a polcon allva is!!! Ne vedd meg,ingyen se fogadd el.
4/8 anonim válasza:
Biztos nem adnek ki ennyit egy mubor taskaert. Raadasul ironikus, hogy eco-friendly-nek allitjak be, amikor 1-2 ev utan dobhatod ki es veheted a kovetkezot.
Ha beruhazol egy jo bortaskara, az veled lesz evekig, tehat mindenkepp jobb befektetes hosszu tavon
5/8 A kérdező kommentje:
Melyik márka minőségi akkor? Ami nem százezer.
2023. ápr. 3. 12:11
6/8 A kérdező kommentje:
2-es! Mi olyan jó van benne? Neked tartós?
2023. ápr. 3. 12:12
7/8 anonim válasza:
Igen, tartós. Már 3-4 éve megvettem az első Anekkémet. Tényleg elég sokba kerül némelyik, de nagyon kis aranyos táska. Bár egy-két példány belőle elég kicsi, de van nagyon nagy is. Szerintem megéri, de ki hogy gondolja...
8/8 anonim válasza:
Ez hogy 1-2év múlva dobhatod ki, nem éppen igaz. 🤔 nekem 3db van. Az elsőt 5 éve vettem mikor elkezdett nagyon divatba jönni, és 1-2használatból eredő kopáson kìvül semmi baja nincs az ég világon! Én nagyon szeretem őket. Mert szépek, egyediek, és jó mind a sportos, mind az elegánsabb öltözködéshez. Ha vigyázva van rá, akkor sokáig szolgálja a gazdáját. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!