Ívy1 kérdése:
Nők, ti hogy látjátok ezt?
Figyelt kérdés
A párom nem szereti a pizsamát, vékony sport alá öltözet nadrágban alszik ami olyan mint a cicanadrág.Nekem tetszik!2023. márc. 28. 20:52
1/11 anonim válasza:
Nekem mindegy milyen ruhadarabban alszik amíg neki kényelmes és jó.
3/11 anonim válasza:
Nekem sincs pizsi. Évek óta leggings és póló a pizsi. Télen meg hosszú ujjú illetve pamut harisnya a pizsim, én ezt szeretem. F.
4/11 anonim válasza:
Nem nagyon izgat mit szólnak hozzá a nők, nem nekik öltözök hanem saját magamnak, rendszeresen viselek otthon leggingset, szuper és állati kényelmes.
5/11 Metionin válasza:
Az ő dolga, abban alszik, ami neki kényelmes. Nekem van pizsamám is de sokszor alszom kényelmes leggingsben is.
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik
ennyi. mi a kérdés? többieknek tetszik e? nem mindegy?
8/11 A kérdező kommentje:
Igazából a lényege az hogy, ti(nők) milyenek látnátok így a párotokat? Szexisnek, vagy nem foglalkoznátok vele, vagy szólnátok neki hogy ez inkább női stílus!
2023. márc. 29. 20:34
10/11 anonim válasza:
Nekem mindegy miben alszik a pasid.
¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!