Aki férfiként női bugyit vesz fel az degenerált?
Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 23:35
1/9 anonim válasza:
Inkább perverz. Volt itt egy olyan majom, aki be akarta adni mindenkinek h azért csinálja, mert az milyen kényelmes, de nyilvánvalóan kamuzott.
2/9 anonim válasza:
Én is inkább exrem perverznek mondában
3/9 anonim válasza:
Funkció szempontjából nincs köztük különbség.
4/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy rohadt kényelmetlen, férfi számára alkalmatlan arra, hogy ellássa az alapvető funkcióját, csak arra tudok gondolni, hogy a megjelenés vagy az érzet miatt csinálja, szóval felvet néhány kérdést...
5/9 anonim válasza:
Vagy csak alapból szereti. Olyan is lehet.
6/9 anonim válasza:
Úgy látszik baj van a mátrixban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Itt 50 válasz érkezett, pont azt szólták le, meg pontozták le, aki azt mondta, hogy a férfi és női ruhák különböznek. És állították, hogy egy férfi miért ne hordhatna női ruhát, mondjuk harisnyát, meg szoknyát.
Most meg hirtelen ha bugyiról van szó akkor perverz lesz?
Na ez ám a saját magunknak való ellentmondás.
7/9 Metionin válasza:
Nem feltétlenül, bár nem tudom, mit értesz degenerált alatt. Nekem tökmindegy, hogy ki milyen fehérneműt hord a ruhája alatt, magánügy.
8/9 anonim válasza:
Annyira beteg mint itt ez a lány, aki alsógatyát hord.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
9/9 anonim válasza:
Nekem pl sokkal kényelmesebb egy bugyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!