Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen a nem szűk nadrág?

Milyen a nem szűk nadrág?

Figyelt kérdés

Bocsánat, ez a második "fel vagyok fázva, milyen ruhát vegyek" kérdésem 😳

Azt írják, hogy csökkenteni lehet a kockázatot a szűk nadrágok kerülésével.

Milyen a nem szűk nadrág?

Farmer és cicanadrág gondolom az, a melegítő nadrág pedig laza.

De kb. ez a 3 fajta van amit ismerek 🥴😳

Milyen nadrágokat érdemes venni, amik nem melegítő nadrágok, de nőiesebbek és nem szűkek?

Linkeltek tippeket? ❤❤

Köszönöm a segítséget és bocsánat a buta kérdésért!!

2023. márc. 20. 14:02
 1/6 anonim válasza:
59%
Mom jeans, vagy hidegebb időkben érdemes harisnyát hordani. Egyébként hülyeségnek tartom azt, hogy szűk nadrágban hamarabb fázol fel. Pl. egy szűk farmerben ugyanúgy felfázhatsz mint egy mom jeans-ben.
2023. márc. 20. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a fajta "felfázás" ami nem a hidegtől van.

Becsületes nevén hólyaghurut.

Bepálik a nemiszerv körül azt írják, és ez elősegíti a bacik szaporodását.

Hogy jobban szellőzzön ott lent, ahhoz kell a lazább nadrág.

(egyébként millió más dolog okozhatja, de a szűk nadrág is rásegít)

2023. márc. 20. 14:35
 3/6 anonim válasza:
56%
Ezt nem tudtam, bocsi. Azt hittem a másfajta felfázásra gondolsz.:)
2023. márc. 20. 14:53
 4/6 anonim ***** válasza:

Nadrágnál fontosabb tényező a fehérnemű illetve a szex körüli tisztálkodás.

Fehérnemű legyen pamut, jól szellőző anyag. Ne műszálas, amiben bepállik. Illetve az orvosok a tangát se ajánlják annyira.

Szex után pisilés segít kitisztítani a húgyutat, így nem kerülnek fel és nem szaporodnak el a húgyhólyagban a bacik.

2023. márc. 20. 22:01
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem olyan fontos a nadrág típusa ha másra odafigyelek?

Igen egyébként egészen biztos, hogy most a szex után gyuladt be mindenem, nem mentem el azonnal pisilni...

egyszer nem figyelek oda valamire vagy nem törődöm vagyok és kész a baj..

2023. márc. 20. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, sajnos ez ilyen. Erre az egyre ha nagyon odafigyelsz, akkor lényegében rendben vagy.

Akármilyen jól esik szex után rögtön összebújva elaludni, nem szabad, hanem pisilni kell. Igyál 1-2 pohár vizet, ha nem megy, de általában jön egy pici mindenképp. És érdemes vízzel is megmosni pisilés után a húgycsőnyílás környéket.

Ha már kialakult a fertőzés, akkor antibiotikumot azokott az orvos felírni rá, 5 napon belül elmúlik. Kellemetlen nagyon, de inni kell és kitisztítani.

Én sokszor cicanadrágot, harisnyát, szűk nadrágot hordok, de jól szellőző pamut fehérneművel, illetve a fentiekre nagyon figyelek. Amikor egyszer elhanyagoltam, jelentkezett is rögtön másnap a baj. Úgyhogy azóta inkább ráveszem magam, hogy kikeljek mosakodni, és akkor minden rendben.

2023. márc. 21. 01:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!