Milyen a nem szűk nadrág?
Bocsánat, ez a második "fel vagyok fázva, milyen ruhát vegyek" kérdésem 😳
Azt írják, hogy csökkenteni lehet a kockázatot a szűk nadrágok kerülésével.
Milyen a nem szűk nadrág?
Farmer és cicanadrág gondolom az, a melegítő nadrág pedig laza.
De kb. ez a 3 fajta van amit ismerek 🥴😳
Milyen nadrágokat érdemes venni, amik nem melegítő nadrágok, de nőiesebbek és nem szűkek?
Linkeltek tippeket? ❤❤
Köszönöm a segítséget és bocsánat a buta kérdésért!!
Az a fajta "felfázás" ami nem a hidegtől van.
Becsületes nevén hólyaghurut.
Bepálik a nemiszerv körül azt írják, és ez elősegíti a bacik szaporodását.
Hogy jobban szellőzzön ott lent, ahhoz kell a lazább nadrág.
(egyébként millió más dolog okozhatja, de a szűk nadrág is rásegít)
Nadrágnál fontosabb tényező a fehérnemű illetve a szex körüli tisztálkodás.
Fehérnemű legyen pamut, jól szellőző anyag. Ne műszálas, amiben bepállik. Illetve az orvosok a tangát se ajánlják annyira.
Szex után pisilés segít kitisztítani a húgyutat, így nem kerülnek fel és nem szaporodnak el a húgyhólyagban a bacik.
Nem olyan fontos a nadrág típusa ha másra odafigyelek?
Igen egyébként egészen biztos, hogy most a szex után gyuladt be mindenem, nem mentem el azonnal pisilni...
egyszer nem figyelek oda valamire vagy nem törődöm vagyok és kész a baj..
Igen, sajnos ez ilyen. Erre az egyre ha nagyon odafigyelsz, akkor lényegében rendben vagy.
Akármilyen jól esik szex után rögtön összebújva elaludni, nem szabad, hanem pisilni kell. Igyál 1-2 pohár vizet, ha nem megy, de általában jön egy pici mindenképp. És érdemes vízzel is megmosni pisilés után a húgycsőnyílás környéket.
Ha már kialakult a fertőzés, akkor antibiotikumot azokott az orvos felírni rá, 5 napon belül elmúlik. Kellemetlen nagyon, de inni kell és kitisztítani.
Én sokszor cicanadrágot, harisnyát, szűk nadrágot hordok, de jól szellőző pamut fehérneművel, illetve a fentiekre nagyon figyelek. Amikor egyszer elhanyagoltam, jelentkezett is rögtön másnap a baj. Úgyhogy azóta inkább ráveszem magam, hogy kikeljek mosakodni, és akkor minden rendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!