Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi fér bele ilyen kistáskákba?

Mi fér bele ilyen kistáskákba?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Olyan sokan járkálnak hétköznap ilyen kistáskákkal, fel nem fogom, hogy elég nekik, ráadásul utcai ruhában vannak, mint a képeken, a táska meg alkalmi, vagy rosszul tudom? Ti, ha ilyen táskával vagytok, hogy fértek el benne és mi tetszik bennük?

2023. márc. 16. 18:04
 1/9 Metionin ***** válasza:
100%
Ilyen picit max olyan helyre viszek, ahol csak a telefonom meg az irataim vannak nálam, plusz 1 rúzs meg zsepi. Koncert, céges buli, ahol minden más a ruhatárban van. De lehet, még ennyi se fér bele az enyém ezeknél nagyobb.
2023. márc. 16. 19:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az, én is.m
2023. márc. 16. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Telefon, rúzs, sminkkészlet, töltőkábel, nedves törlő, tampon, kulcsok.

Zsepi, bicska, paprikaspray a zsebben.

2023. márc. 16. 19:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, de nem értem hétköznap egy "farmer/pólóval" miért hordják meg hogy hogy lehet elég ilyen táska.
2023. márc. 16. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan méretű táskát nem veszek, amibe egy fél literes ásványvíz sem fér bele. Egyszerűen nem szeretek víz nélkül mászkálni. Én max. olyan helyre viszek magammal ilyen táskát, mint pl. esküvő.

De amúgy annyit tudok elképzelni, hogy aki ilyen kicsi táskával jár, az csak éppen leugrott valahova, vagy épp a munkahelyére megy, ahova nem szükséges semmi holmi, mert bent van a munkahelyén minden, stb. De szerintem ha valakinek reggel 8-tól délután 5-ig kültéri vagy mászkálósabb programja van, akkor nem fog ilyen kis táskát magával vinni, szóval szerintem az ilyen táskák rövidebb "kiruccanásokra" vannak, vagy esetleg ha olyan helyre mész, olyan helyen fogsz tartózkodni, ahol ital, étel, meg minden más szükséges dolog meg van. Viszont én személy szerint sehova sem szeretek víz, meg ilyesmi nélkül menni, max. kutyát sétáltatni.

2023. márc. 16. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De minek vinnél cuccot városban? A lakásomban és a munkahelyemen is vannak cuccaim, közben meg minek kéne bármi, ami nem fér el ekkorába?
2023. márc. 17. 00:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Telefon, bankkártya, személyi, bérlet, aztán kb ennyi.

Sztem pont azért jó, mert nem viszed magaddal a fél házat ha nem kell. Nekem nagyobb a táskám, és bizony összegyűlik benne egy csomó vacak ami aztán nem is kell.

Férfiak csomószor vannak mindenféle táska nélkül, szóval ez kb ugyanaz.

2023. márc. 17. 07:48
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 Ez igaz tényleg, vegülis ahány ember, annyiféleképpen gondolkozunk. Neked meg sok más embernek elég lehet egy ilyen táska, valaki itt írta, hogy el nem indul víz nélkül, én is hasonló vagyok, de akkor már ne a kezembe cipeljem, hanem tudjam is elrakni. Ha valahova spontán betérek, vagyis nem megtervezve és vásárolok valamit, azt is tudjam elrakni. Valóban ez nem mindenkinél szempont. Mondjuk városba szétnézni én nem "díszmagyarba" megyek, amihez ezek a táskák valók, hanem kényelmesen, de mondjuk a képeken is, amiket linkeltem, abban vannak, amit nem értek, hülyén mutat szerintem ezekkel a szép táskákkal.
2023. márc. 17. 07:52
 9/9 anonim ***** válasza:

Belefér kulcs, teló, bérlet. Igazából más nem kell. Vászon szatyrot is lehet belerakni ha az ember beugrana vásárolni. Szerintem ezek nem alkalmi táskák.

Amúgy igen, a férfiak meg táska nélkül járnak aztán teljesen jól elvannak. Igazából sok nőnél szerintem kényszeres hogy a fél lakást magukkal viszik ha mennek valahova.

2023. márc. 20. 00:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!