Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Azok a fiatalok akiknek kint...

Azok a fiatalok akiknek kint van a bokája, vagy haspólót vesznek fel, nem fáznak hidegben ?

Figyelt kérdés

Kora reggel látom a buszon, vonaton, hogy nagykabátban lehúzott cipzárral állnak alatta meg haspóló. Ami nem gond, de ezután így is száll le a járműről. Vagy mikor minuszok vannak és olyan farmer van rajtuk amiben kint van a bokájuk. Értem, hogy menő meg divatozni kell. De nem gondolnak arra hogy felfáznak? Vagy idősebb korukban ettől is betegek lehetnek?

26 éves vagyok, de kiakadok néha a tiniken.

Tudom, mindenkinek a maga dolga mit hord. Csak ez ugye mindennapos látvány már.

Régi osztálytársnőm például télen mindig miniszoknyákat hordott, most meg oda a veséje.

2023. márc. 15. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Hidegben miniszoknyás tiniket is láttam, szóval a divat mindenek előtt.
2023. márc. 15. 08:51
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

De, fáznak. Én láttam egy gyereklányt a buszmegállóban, a farmerjának a kétharmada hiányzott (szaggatott volt). A combja, lábszára bőre konkrétan kék volt.

De fiatalon nem gondolnak a jövőre, halhatatlannak gondolják magukat. Mit érdekel egy 15 évest, hogy fájni fog-e a térde 50 évesen? Őszintén, engem sem érdekelt.

2023. márc. 15. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
69%
Ha már sikeres volt a koplalás, meg a napi edzések, meg kell mutatni gyorsan az eredményt a világnak, nem mintha mást nagyon érdekelne.
2023. márc. 15. 09:34
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

"Régi osztálytársnőm például télen mindig miniszoknyákat hordott, most meg oda a veséje."

Ok boomer... mondom ezt 35 évesen. Hogy lehet valaki ilyen keserű piaci kofa szinten ennyire fiatalon.

2023. márc. 15. 09:49
 5/12 Metionin ***** válasza:
100%
Fáznak csak leszarják. Amikor én voltam tini, a csípőnadrág miatt lógott ki szinte minden lány dereka, főleg azokkal a kis rövid kabátokkal. Majd kifagytak az osztálytársnőim is de hordták rendületlenül. Az ő testük, ő dolguk.
2023. márc. 15. 11:54
 6/12 NTBS ***** válasza:
71%
Persze, hogy fáznak. Iskolában dolgozom. Ott is van, aki ilyen szettben virít és 19 fokban magán akarja hagyni a kabátot. Erre szoktam mondani,hogy nem. Tessék tisztességesen felöltözni.
2023. márc. 15. 15:11
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
Fáznak,de hát mindent a figyelemért.
2023. márc. 16. 09:44
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Amit meg is kapnak, ha mamamód rázzátok az öklötöket.
2023. márc. 16. 10:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Kikérem magamnak,én papa vagyok.
2023. márc. 16. 10:32
 10/12 anonim ***** válasza:
79%

"Persze, hogy fáznak. Iskolában dolgozom. Ott is van, aki ilyen szettben virít és 19 fokban magán akarja hagyni a kabátot. Erre szoktam mondani,hogy nem. Tessék tisztességesen felöltözni."

Én mindig normálisan voltam felöltözve, mégis fáztam. Elég kegyetlen vagy.

2023. márc. 16. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!