Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell tisztasági betétet...

Miért kell tisztasági betétet használni, ha a bugyi közepén lévő dupla anyag pont azért van, hogy az felfogja a folyást?

Figyelt kérdés

Ugyebár ami a bugyiban van középen megduplázott anyag, ott azért van 2 anyag egymáson hogy a hüvelyi folyástól ne ázzon át.

Viszont akkor kérdés, hogy mi szól a tisztasági betét használata mellett, ha egyszer magát a bugyit (fehérneműt) is úgy gyárták?

2023. márc. 11. 15:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%
9 es vagyok. nem baj, nekem igy kenyelmes, ha melegem van nagyon megizzadok ott is es ez kellemetlen erzes nekem legalabbis.olyan orszagban elek ahol idonkent 45 fok van hetekig, de nemcsak ezert viselem hanem mert nekem igy nem a bugyimat kell naponta 3 szor lecserelnem ha ugy erzem nyirkos erzetem van benne. mindenki mas okbol viseli szerintem.
2023. máj. 7. 10:07
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
11 ha 80 fokos dög melegben vagy, akkor sem okés, hogy mindenféle kémiákkal téli nyomott műanyagokat rakosgatsz magad alá mindig....
2023. máj. 7. 11:11
 13/18 anonim ***** válasza:
En nem vagyok ilyen egeszseges eletmod fanatikus, ilyen alapon a gyogyszereket se szedne be az ember akinek mint nekem is sok sulyos egeszsegi problemam van. sok ember a termeszetes gyogymodokat tamogatja, gondolom te is ezeket partolod. mindenki dontse el maga hogy milyen dolgokat hasznal szerintem egy felnott ember el tudja egyedul is ezt donteni.
2023. máj. 9. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:

13 én se vagyok nagy fanatikusa a dolognak, de azért amilyen szerek vannak azokban a műanyagokban... Fedetlen kézzel nem nyúlnék hozzá...

A gyógyszer az abból a szempontból pár fokkal jobb, hogy annak bár lehetnek mellékhatásai, legalább enyhítik a tüneteket.

2023. máj. 9. 13:37
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
ha mar ennyire felakadtal ezen a dolgon legy olyan kedves es ervekkel magyarazd meg mi a kifogasod a tisztasagi betet ellen? van sok no aki azert is viseli mert sokan aki huvelyi uton szultek 40 korul soknak meg elobb meggyengul az izomzata es nehany csepp vizelet tavozik pl ha felemel valami nehezet stb.velem is elofordul bar nagyon ritkan es ha viselek ilyen betetet akkor ez soha nem okozhat gondot meg akkor sem ha vekony nyari ruha van rajtam.
2023. máj. 12. 02:06
 16/18 anonim ***** válasza:
15 egészségre káros vegyi anyagokkal átitatott műanyag... Ez bőven elég indok ha már nagyon muszáj akkor mosható betét, vagy mensi bugyi, ami nem ártalmas, és még kényelmes is, nem úgy, mint ezek a műanyagok.
2023. máj. 12. 08:29
 17/18 anonim ***** válasza:
naezaz otlet aztan vegkeppen tavol all tolem;-))) en mar lanykoromban 14 eves kroromtol tampont hasznaltam aztan amikor 45 evesen kivettek a petefeszkeimet mar nem volt szuksegem ra. de emlekszem mivel en keson 14 evesen kezdtem menstrualni, akkoriban meg gyogyszertarban vettunk olyan eu. bugyit aminek a kozepen gumibetet volt es vattat hasznaltunk olyankor. aztan ugy kb 1 evre ra mar a maszek trafikokban meg kulfoldre jaro ismerosoktol lehetett tampont venni, kesobb meg mindenhol elerhetove valt Mo on is. en nem Europaban elek itt is vannak olyan holmik amiket emlitesz, sokan foleg az egeszseg fanatikusok kizarolag ilyesmiket hasznalnak. Nekem eleg volt mosni amig nem lett tampon , most meg mar idosebb korban irtam fent hogy miert viselek ilyen betetet. 5 eve volt egy mutetem amikor a meglazult mehszalagok miatt a meh eloreesett es megmutottek, eleg nagy mutet voltde a szerencsere ritka de sajnos megis jelenlevo vizeletcseppenes elofordul, es ez nekem azt eredmenyezne hogy amikor ilyesni tortenik nem minden nap, de neha igen rogton bugyit kellene valtanom mert nagyon piszkosnak ereznem magamat megfrontana az egesz kozerzetemet, elvenne a magabiztossagomat is. en is igyekszem vigyazni a termeszetre itt pl. nem hasznalunk olyan muanyag taskakat amik nem visszahasznosithatoak vagy elbomloak szoval Australia sok szempontbol ad az ilyesmire, de az atlagos nok azt hiszem a mindenfele tamponokat es beteteket hasznaljak mert kenyelmes es tiszta apolt erzest biztosit. Ha te maskent latod , jogos, mindenki azt visel amivel meg van elegedve, de en nem szeretnek szennyezett bugyit viselni napkozben a betet pedig (vannak ugynevezett lelegzo betetek ) en is ilyent hasznalok, nekem ez nagyon jo igy. ne haragudj megkerdezhetem hany eves vagy? en elmultam 60 es a fent emlitett dolog azert tortenik idonkent mert normal huvelyi szulesem volt es 55 eves korom utan meglazultak a meh tartoszalagjai. hat nem volt kellemes, de a mutet megoldotta a gondot.
2023. máj. 14. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:
ja, megint en. amugy csak kizarolag pamut alapanyagu fehernemuket viselek kiveve ugye ha harisnyat veszek fel azok mind muanyag alapanyaguak.
2023. máj. 14. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!