Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell tisztasági betétet...

Miért kell tisztasági betétet használni, ha a bugyi közepén lévő dupla anyag pont azért van, hogy az felfogja a folyást?

Figyelt kérdés

Ugyebár ami a bugyiban van középen megduplázott anyag, ott azért van 2 anyag egymáson hogy a hüvelyi folyástól ne ázzon át.

Viszont akkor kérdés, hogy mi szól a tisztasági betét használata mellett, ha egyszer magát a bugyit (fehérneműt) is úgy gyárták?

2023. márc. 11. 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak menstruációs időszakban használok betétet egyébként pedig nem.

Lehet van, akinek erősebb a folyása, és azért használja.

Nekem is volt már olyan menstruáció előtt, hogy volt egy hatalmas pötty folyásom és átázott a bugyim tőle.

2023. márc. 11. 15:38
 2/18 anonim ***** válasza:
93%
Mert az beszívja és nincs nedves érzés tőle.
2023. márc. 11. 15:51
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Mert a betetet tudod cserelgetni, lehet nem mindenki akar az osszefolyasozott bugyiban maszkalni egesz nap.
2023. márc. 11. 16:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert a tisztaságit bármikor ki tudom dobni és cserélni, a bugyit meg naoközben sokkal nehezebben. És szerintem nem is gusztusos átnedvesedett fehérneműben lenni egész nap. Egy idő után annak már szaga is van.
2023. márc. 11. 16:13
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
Neked folyásod van?
2023. márc. 11. 16:46
 6/18 Metionin ***** válasza:
100%
Mert általában nem tudunk naponta 5x bugyit cserélni és ha sok folyása van az embernek, kellemetlen abban lenni egész nap.
2023. márc. 11. 19:20
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Valóban kellemetlen átázott bugyiban ülni egész nap.Van aki azért is tesz be betétet,mert már az izmai gyengék és képes a vizelet szivárgásra is.
2023. márc. 11. 22:35
 8/18 anonim ***** válasza:
5%
Alapvetően betétet használni nem túl egészséges. Menstruáción kívül pedig.....aki annyira gyakran használja, annak kb rinocérosz bőre lehet ott lent, mert nekem amikor betétet használtam még kicsi koromban, már az első betét kidörzsölte a bőrömet.
2023. márc. 18. 23:29
 9/18 anonim ***** válasza:
68%
nem mindenki hordja a tisztasagi betetet mert "folyasa" van. nekem nincs nem is volt de hordok tisztasagi betetet mert azzal biztosan nem leszek lent sem izzadtsagszagu es mindig friss tiszta erzetet ad napkozben is.
2023. máj. 4. 13:12
 10/18 anonim ***** válasza:
15%

8 teljesen egyet értek, nem tudom, miért van ennyire lepontozva.

9 jó nagy butaságot csinálsz.....

2023. máj. 4. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!