Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért járnak az amerikai...

Miért járnak az amerikai Walmartba olyan fura emberek?

Figyelt kérdés
Láttam egy fotó sorozatot a Walmart vásárlóiról és a legtöbb ember úgy nézett ki,mintha nem lenne normális:csomo szőrös pasi v női ruhában,v egy nő,aki farmer fölé vette fel a tangáját,de egy nő hátán igazi kecske v:D

#Walmart-fura emberek
2023. márc. 9. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

Pontra szedve:

-Gyakori az opioid használat, különösen a szegényebb rétegeknél

-Az egészségügy fizetős, ezért egy csomó beteg embert nem kezelnek

-Amerika azokból a furcsa bogaras emberekből alakult ki, akiket Európában már nem nagyon viseltek el. Emiatt sok bizarr szekta, és magából kifordult vallás létezik arrafé

-A fennt említett ok miatt egy csomó vérfertőzés, és az azzal járó genetikai gubancok miatt sokan kicsit zakkantak, sokszor generációkra visszamenőleg

2023. márc. 9. 18:09
 2/7 NTBS ***** válasza:
8%
Más kultúra, más szokások.
2023. márc. 9. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
NBTS, ezek az emberek ott sem a norma részei. Sőt.
2023. márc. 9. 18:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,főleg az elsőjét:ezek szerint a te általad ismertetett okok miatt van annyi tömegmészárlás,mert zakkantak.Ezt simán el is hiszem.

Tavaly v szerencsém kijutni Kaliforniába,és nem láttam ennyire fura figurákat,bár a Walmart kimaradt.Indiában több fura fazont láttam,mint USAban.Csak azért v meglepő,mert nem1-2 fotót láttam zakkant ,kifejezetten a Walmart vásárlóiról szóló fotót,hanem nagyon sokat.Sehol a világon nem láttam ennyi deviánst,mint azokon a fotókon!:)

2023. márc. 10. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd Amerika rohadt nagy, és Kalifornia viszonylag drága.

Ezek szerintem többnyire valami deep south eldugott kis hely lesznek, ahol az összes redneck az unokatesóját dugja.

Van a youtubon ez a Soft White Underbelly nevű interjú sorozat, az pl elég jó képet fest arról, hogy hogy jutnak el az emberek ilyen szintekre (viszonylag gyorsan).

Mindjárt belinkelem neked

2023. márc. 10. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
2023. márc. 10. 17:35
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó!Soha nem hallottam erről a You Tube műsorról,pedig sok millióan nezik,de most belenéztem pár videóba.Nagyon szomorú sorsok,de mindez bárhol a világon meg van sajnos,sok a deviáns ember,mégse néznek ki úgy,mint ezek az extrém arcok a Walmartból.Ebből is látszik,h Amerika teljesen más világ.Érdekes v látni,de nem tudnék ott élni,és tökre nem értem,miért vágynak még mindig olyan sokan oda-Európa nagy része még mindig sokkal élhetőbb,de legfőképp biztonságosabb,mint az USA!
2023. márc. 21. 15:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!