Bevállalt már valaki combközépig érő szoknyát neccharisnyával? Én már előszedtem és hordom bízva a tavaszban.
Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 15:08
11/12 anonim válasza:
Szerintem függ attól is, hogy mivel párosítod. Ha pl piros, lakk magasszárú csizmával az közönséges. De ha mondjuk egy egyszerű felső + tornacipő (sneaker) az jól tud kinézni. Ha fiatal vagy és engedi az alakod akkor hord bátran.
12/12 anonim válasza:
Egész évben hordom a mikronecc harisnyáimat, télen egy testszínű thermoharisnyát, ősszel és tavasszal pedig egy 20 denes testszínűt veszek alá, nyáron pedig magában hordom. Természetesen szigorúan csak szoknyával. Halálos vétek nadrág alá venni őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!