Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bevállalt már valaki combközép...

Bevállalt már valaki combközépig érő szoknyát neccharisnyával? Én már előszedtem és hordom bízva a tavaszban.

Figyelt kérdés

2023. márc. 2. 15:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
20 éves koromban egyszer igen. Azóta is csodálom, hogy senki nem szólt, mennyire közönségesen néztem úgy ki.
2023. márc. 2. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Osztom az első válaszoló véleményét, rém közönséges egy viselet.
2023. márc. 2. 15:23
 3/12 anonim ***** válasza:
96%

A vonalú szoknyát, nagylyukú neccharisnyával, bő felsővel.

Az összhatás nem volt közönséges, de csakis nyáron vállalom be, amikor egyébként is lehet egy kicsit merészebben öltözni tekintettel a hőségre.

2023. márc. 2. 15:27
 4/12 anonim ***** válasza:

A kérdező az a típus, aki télen a tavaszt várja, de ősszel meg a telet, vagyis utóbbi esetben pl októberben már tűkön ül, hogy mikor hordhat végre lovaglócsizmát. Nem lehetne, hogy mégis mindig aszerint öltöznél, amilyen idő van?

Most komolyan, neked most attól van meleged és azért nem fázol, mert "bízol a tavaszban"? Ettől még nem lesz több fok kint ma, meg holnap.

2023. márc. 2. 19:00
 5/12 A kérdező kommentje:
A neccek kozul a s lyukukat es a mintasakat hordom. Egyaltalan nem.kozonseges. nem vagyok egy fazos tipus ugyhogy nem.okoz gondot a viselese
2023. márc. 3. 06:53
 6/12 winR ***** válasza:
95%

Szerintem sem közönséges, van aprólyukú neccharisnya is, az meg csak közelről látszik, hogy necc.

Régen sima vékony testszínű harisnyát vettük alá, arra ment a necc.

2023. márc. 3. 07:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Én nem szeretem a két harisnya kombinációt, bár aki fázós annak tökéletes megoldás.
2023. márc. 3. 07:37
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Én inkább vastag pamut harisnyát hordok még ilyenkor.
2023. márc. 3. 07:47
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Én is “bevállaltam” a szoknyát tegnap, de én harisnya nélkül :) Csak reggel volt hideg, délután kellemes idő volt, nem fáztam
2023. márc. 3. 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:
92%
én sima harit hordok vagy ha nagyon hideg van akkor vastag harit a szoknya alá. én mondjuk egész évbe szoknyába vagyok. az igaz hogy nem mindig kényelmes de nekem akkor is ez a természetes hogy igy öltözködök.
2023. márc. 3. 16:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!