Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rendőrök miért nem hordanak...

A rendőrök miért nem hordanak hosszú ujjú inget?

Figyelt kérdés
2023 van könyörgöm, annyira ciki a rövid ujjú ing. A minap voltam egy kapitányságon és az irodákon is mindenki rövidbe van. Még a terepen, utcán megértem mert praktikusabb, hosszú ujjú zavaró lehet akció közbe de az irodistáknak mi értelme? Miért nem haladnak a korral én tuti nem venném fel vagy indítanék egy petíciót h hosszú ujjú inget a rendőröknek. Ráadásul az az elálló bő fazon, amit ma már amúgy a falusi lagzikba se vesznek fel normális emberek.
2023. febr. 24. 02:25
 1/10 anonim ***** válasza:
38%
Mert különben bebüdösödik a hónaljuk
2023. febr. 24. 04:14
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
A hosszúujjú ingnek az ujjába mindig belefújták a taknyukat, ezért le kellett cserélni rövidujjúra.
2023. febr. 24. 04:21
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
A zsarukákok 3 számmal nagyobb ruhát hordanak azért hogy ne úgy nézzenek ki mint egy telexart búvárruha akkor is ha dagadtak. Sok közig bírságból telik szabóra.
2023. febr. 24. 04:24
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

2023-ban nem szabad már rövid ujjú inget hordani? én is azt hordok, kényelmesebb hordani, vasalni

szóval kérdező, hülye vagy

2023. febr. 24. 07:00
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudták, hogy egy önjelölt stylist fogja őket megtisztelni, különben biztos felvették volna a díszegyenruhát, amely biztos nem felelt volna meg neked, mert sokkal ízlésesebb lenne mélybordó nyakkendővel.
2023. febr. 24. 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

Én nyáron szoktam rövid ujjút hordani. Én sem értem, hogy ez miért függ az évszámtól. 2023-ban nyáron a 40 fokban kevésbé izzadunk, mint 2020-ban?!

Ilyenkor télen nem veszek fel rövidet, az tényleg kicsit fura lenne.

2023. febr. 24. 07:32
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Mert ez az előírt viseletük. Nem a te ízlésed szerint öltöznek. Ja,és mert nyári viselet.Amúgy meg úgy látszik náluk nem előírás a 18 fok épületen belül.
2023. febr. 24. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom miről beszélsz, van hosszú is nekik és hordják is. Párom rendőr és neki is van, bármilyen meglepő.

Szerintem nálad valami nem stimmel kérdező…

2023. febr. 24. 12:51
 9/10 Metionin ***** válasza:
De hordanak.
2023. febr. 24. 21:27
 10/10 anonim ***** válasza:

Miert nem az armanitol vasaroljak a rendor egyenruhat a dolgozoknak es miert nem csak magas,kigyurt szalkas helyes rendorok vannak ??

Borzalmas.

A rovidujju ingeket en is utalom.

N

2023. márc. 4. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!