Elegáns, irodista nők, milyen kabátot fogtok hordani tavasszal?
Figyelt kérdés
Tavaszi kabát vásárlás előtt állok, de ötletem sincs milyet vegyek. Ballon,bőr, farmer kilőve.2023. febr. 23. 21:12
1/13 anonim válasza:
Elegáns vagyok, de nem irodista. Kilőve, bocsi.
2/13 A kérdező kommentje:
#1 akkor írhattam volna elegáns és irodista nőket, nekem teljesen mindegy ki hol dolgozik, nem hiszem el hogy ebbe kell belekötni...
2023. febr. 23. 21:18
3/13 anonim válasza:
Szövetkabát, esetleg kordbársony, vagy farmer dzseki
4/13 anonim válasza:
Kérdező: farmer kilőve
3-as válasz: farmer
irodista, a kávécsinálós fajtából
5/13 anonim válasza:
Elegáns, hosszabb fazonú, karcsúsított vagy egyenes szabású szövetkabátokat hordok tavasszal.
6/13 anonim válasza:
Elegánsan, stílusosan öltözködöm, így ha felülre veszek szövetet akkor alulra farmert, ha alulra szövetnadrágot akkor felülre farmert.
7/13 anonim válasza:
#6 az aztán tényleg nagyon stílusos és elegáns:D
8/13 anonim válasza:
7: az, mi más lenne? Ha felülre és alulra is ugyanúgy öltözködsz, akkor bohóc leszel. Nem szabad az ételt se túlsózni, ahogy az eleganciát sem, felülre és alulra ugyanaz az szimplán too much.
9/13 anonim válasza:
Mármint anyagban, vehetsz fel szövetnadrágot elegáns blúzzal, de két ugyanolyan szövetet felülre-alulra már nem.
10/13 anonim válasza:
Miért ne lenne szabad úgy öltözködni, úgy főzni, ahogy nekünk jó? Mi tiltja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!