Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki tudom hypoval fehéríteni a...

Ki tudom hypoval fehéríteni a fürdőnadrágomat?

Figyelt kérdés

Van egy ronda narancssárga fürdőnadrágom (férfi amúgy) aminek viszont nagyon jó az anyaga és nagyon jó a formája, kiemeli a férfiasságomat is és tényleg jól áll. De olyan undorító rikító színe van, hogy nem szoktam felvenni. Fehérben vállalnám, csak olyat nem találtam.

Most arra gondoltam, hogy ha beleáztatom tömény hypoba mondjuk egy hétig, csak kifehéredik tőle, nem? Vagy ezek védettek a klórral szemben?

2023. febr. 23. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"bárhova bemész ilyen ratyi cuccokat kapsz érted.Ez az új divat, ezzel próbálják a baby boomot visszafogni. nagyon jól csinálják egyébként."

A Mi hazánkos / fideszes propagandát inkább hagyjuk nem 1 fürdőnadrág miatt fognak többet szülni.

Ha te a klasszikus V alakú alatt fecske fazonút értesz Shein en van, és nyáron mégtöbb lesz. Nézz szét ott.

2023. febr. 24. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!