Ki tudom hypoval fehéríteni a fürdőnadrágomat?
Van egy ronda narancssárga fürdőnadrágom (férfi amúgy) aminek viszont nagyon jó az anyaga és nagyon jó a formája, kiemeli a férfiasságomat is és tényleg jól áll. De olyan undorító rikító színe van, hogy nem szoktam felvenni. Fehérben vállalnám, csak olyat nem találtam.
Most arra gondoltam, hogy ha beleáztatom tömény hypoba mondjuk egy hétig, csak kifehéredik tőle, nem? Vagy ezek védettek a klórral szemben?
Kipróbálhatod, de egy hét sok lenne.
Ha elérted a kívánt célt, megfelelően öblögesd ki.
Reméljük a fehérítő nem fogja roncsolni a fürdőgatyád anyagát.
Egyelőre egy órája benne áll és egy cseppnyit sem fehéredett sajnos. Lehet, hogy ellenáll a klórnak, mivel fürdőruha. Ráadásul celzadoniás, tehát nem egy olcsó darab volt.
Meglátjuk holnapig.
A fürdőruha anyagnak az pont a lényege, hogy full szintetikus, anyagában színezett, így a klór sem bántja.
Nem fogja kiszedni a színét, csak az anyagot roncsolod.
nem csak bárhova bemész ilyen ratyi cuccokat kapsz érted.
Ez az új divat, ezzel próbálják a baby boomot visszafogni. nagyon jól csinálják egyébként.
Nem fog kifehéredni. A hipós flakon sem lesz fehér, hiába van benne hetekig, hónapokig a tömény hipó a boltban.
Ugyanez a fürdőgatya anyaga is. Legfeljebb a gumírozását fogod elroncsolni, de hófehér nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!