Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki tudom hypoval fehéríteni a...

Ki tudom hypoval fehéríteni a fürdőnadrágomat?

Figyelt kérdés

Van egy ronda narancssárga fürdőnadrágom (férfi amúgy) aminek viszont nagyon jó az anyaga és nagyon jó a formája, kiemeli a férfiasságomat is és tényleg jól áll. De olyan undorító rikító színe van, hogy nem szoktam felvenni. Fehérben vállalnám, csak olyat nem találtam.

Most arra gondoltam, hogy ha beleáztatom tömény hypoba mondjuk egy hétig, csak kifehéredik tőle, nem? Vagy ezek védettek a klórral szemben?

2023. febr. 23. 19:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Kipróbálhatod, de egy hét sok lenne.

Ha elérted a kívánt célt, megfelelően öblögesd ki.

Reméljük a fehérítő nem fogja roncsolni a fürdőgatyád anyagát.

2023. febr. 23. 20:04
 2/11 A kérdező kommentje:

Egyelőre egy órája benne áll és egy cseppnyit sem fehéredett sajnos. Lehet, hogy ellenáll a klórnak, mivel fürdőruha. Ráadásul celzadoniás, tehát nem egy olcsó darab volt.

Meglátjuk holnapig.

2023. febr. 23. 20:13
 3/11 anonim ***** válasza:

A fürdőruha anyagnak az pont a lényege, hogy full szintetikus, anyagában színezett, így a klór sem bántja.

Nem fogja kiszedni a színét, csak az anyagot roncsolod.

2023. febr. 23. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Sajnos csak roncsolni tudod vele. Mondanám, hogy fesd be textilfestékkel de a fürdőruha műszálas anyagát semmi sem fogja meg. Szabass át egy másik nadrágot olyanra mint ez.
2023. febr. 23. 23:52
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem találok fehér fürdőnadrágot sehol. Olyat ami régi klasszikus V alakú. Ez a celzadoniás nagyon jó szabású csak gagyi rikító színe van ami egyáltalán nem férfias és elegáns. Már nem is tudom egyáltalán miért vettem meg.
2023. febr. 24. 01:51
 6/11 A kérdező kommentje:

nem csak bárhova bemész ilyen ratyi cuccokat kapsz érted.

Ez az új divat, ezzel próbálják a baby boomot visszafogni. nagyon jól csinálják egyébként.

2023. febr. 24. 06:08
 7/11 A kérdező kommentje:
csak az igazi alfák találják már meg a jó cuccokat.
2023. febr. 24. 06:08
 8/11 anonim ***** válasza:
szétroncsolja az anyagát. amúgy mi ez a beteges szinfóbia. azzal könnyebb kezdeni valamit. első körben, attól mert téged zavar a szine, másokat még nem fog. egyszerűen vedd fel. ha meg idegesít, igyál pár sört
2023. febr. 24. 07:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem fog kifehéredni. A hipós flakon sem lesz fehér, hiába van benne hetekig, hónapokig a tömény hipó a boltban.

Ugyanez a fürdőgatya anyaga is. Legfeljebb a gumírozását fogod elroncsolni, de hófehér nem lesz.

2023. febr. 24. 07:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább keress másikat. Elég nagy a válszték a minőségi fürdőnadrágok terén is.
2023. febr. 24. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!