Milyen oldalakról érdemes Nike cipőt rendelni?
Figyelt kérdés
Ajánlásokat kérek,hogy milyen oldalakról érdemes Nike cipőket rendelni.Van Nike appom,csak kíváncsi vagyok milyen oldalak vannak még erre.2023. febr. 20. 12:53
1/4 anonim válasza:
nike.com az egyetlen olyan ahol valodi cipoket kapsz. minden mas oldal mint az ilyen nikehungary.com.tw meg nikemagyarorszag.eu es tarsai az tuti kamu.
2/4 A kérdező kommentje:
1-es:Es a deichmann,sizeer,zalando?azok is kamu oldalak?
2023. febr. 20. 13:26
3/4 anonim válasza:
Deichmannt felejtsd el. Zalando elvileg német oldal...de kitudja mit kapsz ha rendelsz.
A Nike cipőimet mindig az alábbi oldalak valamelyikéről rendelem és mindig azt kapom amit várok és amiért fizetek:
nike.com, Footshop, Playersroom, Sneakerbox, Balazs Kicks
4/4 A kérdező kommentje:
3-as:Most rendeltem Zalandorol,megjott a termék,hibátlan gyors szállítás.Szerintem érdemes kipróbálni.
2023. márc. 1. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!