Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jártatok úgy, hogy suliban,...

Jártatok úgy, hogy suliban, munkahelyen öltözködésetekből baj, ügy lett, szóvá tették?

Figyelt kérdés

2023. febr. 16. 12:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, lehet, hogy nem kellene beledumálnom, de nekem is eszembe jutott egy sztori, ami hasonló, csak engem nem a ruhám vagy cipőm miatt szóltak meg. A hajam színével volt baja az egyik tanárnak, ugyanis akkoriban be volt festve szőkére a hajam. Már nem emlékszem pontosan a szavaira, de valami kérdést feltett a tanár amire én jelentkeztem és válaszoltam, azonban rossz választ adtam, és utalást tett rá, hogy hát nyilván nem tudhatom a választ hiszen szőke vagyok.
2023. febr. 16. 14:19
 12/25 A kérdező kommentje:
11 Én meg levágattam tüsire és felzseléztem gimibe, úgyhogy ott is ment az ész osztás.
2023. febr. 16. 14:22
 13/25 Metionin ***** válasza:
100%
Az enyém meg kék :D :D de sosem szóltak be rá vizsgán.
2023. febr. 16. 14:27
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Titeket azért húztak meg vizsgán, mert nem öltöztetek ki eléggé? :O Nekem, meg más nőnemű egyedeknek a szakon meg azért szólt be az egyik vizsgáztató, hogy minek öltöztünk ki, csak nem kompenzálni akarjunk valamit.... (TTK, matek :D)
2023. febr. 16. 20:03
 15/25 anonim ***** válasza:
32%

14.

Komolyabb szakokon, pl. jog, nagyon fontos a megjelenés.

Én dolgoztam HR-en. Diplomás fiatalok jöttek, komoly állásokra olyan cuccokban, hogy az agyam eldobtam. És még ők voltak megsértődve, mikor megmondtam, hogy még a takarító vagy kertrendező csapatba sem venném fel őket, nem még ahová jelentkeztek.

2023. febr. 16. 20:14
 16/25 Metionin ***** válasza:
100%
14. Jaham, orvosi karon van pár ilyen öreg, én ezt az egyet fogtam ki de másokról is hallottam. Volt állítólag szoknyás is, aki akkor buktatott ha nem szoknya volt egy lányon. Amúgy nem tanított minket, minden órán más előadó volt, aki a saját szakterületéről beszélt és valamiért ez a papa volt bent vizsgán.
2023. febr. 16. 20:15
 17/25 Metionin ***** válasza:
TTK-n amúgy nálunk is szartak rá, meg egyébként a fiatalabb oktatók ÁOK-on is.
2023. febr. 16. 20:17
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
#17 Nálunk inkább random. Van aki beszól, mert nem vagy eléggé kiöltözve, nem tudsz megjelenni kulturáltan, a másik meg beszól, hogy azért öltöztél ki, mert kompenzálsz. Ez akkor a legjobb, amikor felveszel két vizsgát egy napra, az egyik azon is kiakad, ha szoknyát harisnya nélkül viselsz, a másik meg azon akad ki, hogy ha nem úgy jelensz meg, mintha a sarki kisboltba menttél volna ki. És mindkettő az idősebb középkorú korosztály.
2023. febr. 16. 20:29
 19/25 A kérdező kommentje:
8 nekem mondod egy vacak szandálon úgy kiakadtak
2023. febr. 16. 20:32
 20/25 A kérdező kommentje:
18
2023. febr. 16. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!