Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hugom kérdése, csak ha ő írja...

Hugom kérdése, csak ha ő írja le, kidobja az oldal, mert még nem 16 éves. Segítetek?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdése:

Nektek szabad-e/szabadott-e toppot vagy haspólót felvenni, illetve körmöt festeni, műkörmöt csináltatni, hajat festeni vagy sminkelni 7-8 osztályban? És ha nem, hogy bírtátok ki?

Náluk már 7. osztály óta ez megy. (Most 8.os) Az ofőjük nagyon igazságtalan. Mindenkinek szabad mindent, csak neki nem, mert tőle többet várnak.( kitűnő, szépen viselkedik stb.) Egyes osztálytársainak 5 cm-es műkörmei vannak, meg körömlakk, meg egy lány a szőke haját befestette feketére, sminkelnek izomból és felvehetik a toppot, ami most tudjuk, hogy nagyon divatos. És nekik lehet, nekik nem szól be az ofő! Ő csak egyszer vett föl egy ilyesmit, (soha nincs kifestve a körme, nem sminkel, természetes a haja), és beszólt az ofője.

Alig várja, hogy menjen 9.be mert ott végre nem annyira szólnak bele a divatba a tanárok. Persze nem kezd el egyből kirívóan öltözködni meg sminkelni, csak egy kicsit akar már nőiesedni de ez természetes dolog szerintem.

Ez szerintetek normális ugye, hogy divatozni akar? Hát most kell, amíg szép fiatal az ember, nem amikor már öreg! És az a vicces, hogy az ofője meg mellig kivágott ruhákba jön tanítani és nagy vörös rúzsokkal meg kitetovált szemöldökkel!

Köszönjük az értelmes válaszokat!:)

16/L vagyok, hugom 14.

2023. febr. 15. 20:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nekem nem engedték általános iskolában sem a köröm festést, sem a sminkelést. A haspólóért nem hiszem hogy szóltak volna, de akkoriban én még nem akartam hordani.

A világosbarna hajamból pár tincset még hetedikben talán kiszőkítettem, de a tanárok nem szóltak érte semmit.

Igazságtalan hogy a húgodnak nem engedik az ilyeneket ha a többieknek meg igen. Nem ezektől függ hogy valaki rendes/jó tanuló lesz. Szerintem ha nem viszi túlzásba ezeket a dolgokat nyugodtan csinálja.

2023. febr. 16. 16:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönjük a válaszokat! :)
2023. febr. 16. 17:13
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Fú, nekünk eszükben nem jutott általános iskolás gyerekként ilyen dolgokat csinálni. Senkinek nem volt műkörme meg műhaja meg műarca meg műegyebe.

Ha rajtam múlna, biztos nem engedném egy kisgyereknek, hogy bohócot csináljon magából, az egész iskolában tiltanám ezt. Majd ha felnőtt, úgy öltözködik meg azt csinál a testével, amit akar. Azt a négy évet bírja már ki!

35/N

2023. febr. 18. 08:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Haspólót ezelött 25 éve is hordtunk,igaz arra nem emlekszem,hogy iskolában is.Gimi elsőben volt egy lany,akinek a szőke hajában elől volt két piros tincs,neki szóltak.Tényleg igazságtalan,és kicsit lázadnia kellene.Én csak nyolcadikban engednék a hajfestést és a műkörmöt a lányomnak,de csak azért,hogy ne menjen tönkre hamar.A többi ndm szßmit szerinrem.
2023. febr. 18. 15:04
 15/16 anonim válasza:
100%

Nálunk egy csomóan sminkeltek és volt műkörmük vagy festett hajuk. A tanárok nyilván nem díjazták, de semmit sem tehettek ellene. Amit tényleg utáltak az a piercing és fültágító. Le kellett ragasztani vagy kivenni akinek volt. Én ezek közül csak körmöt szerettem volna (festve volt), de anyám nem engedte, mert felesleges és drága.

Hogy hogy bírtam ki? El kellett fogadnom a tényt, hogy nem lehet. Tök sok lánynak volt műkörme és aggasztott, hogy mindenkinek megengedték rajtam kívül.

Egyébként meg teljesen normális, hogy ha a hugod kezd ilyen dolgok után érdeklődni, mert serdülőkorban van. Keresi önmagát, keresi a stílusát, szeretne olyan dolgokat kipróbálni, amit eddig nem. Ezen ne aggódj, amíg nem esik át a ló túloldalára.

2023. márc. 12. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Inkább ne rib#ncosódjon el.
2023. jún. 5. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!