Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hugom kérdése, csak ha ő írja...

Hugom kérdése, csak ha ő írja le, kidobja az oldal, mert még nem 16 éves. Segítetek?

Figyelt kérdés

Szóval a kérdése:

Nektek szabad-e/szabadott-e toppot vagy haspólót felvenni, illetve körmöt festeni, műkörmöt csináltatni, hajat festeni vagy sminkelni 7-8 osztályban? És ha nem, hogy bírtátok ki?

Náluk már 7. osztály óta ez megy. (Most 8.os) Az ofőjük nagyon igazságtalan. Mindenkinek szabad mindent, csak neki nem, mert tőle többet várnak.( kitűnő, szépen viselkedik stb.) Egyes osztálytársainak 5 cm-es műkörmei vannak, meg körömlakk, meg egy lány a szőke haját befestette feketére, sminkelnek izomból és felvehetik a toppot, ami most tudjuk, hogy nagyon divatos. És nekik lehet, nekik nem szól be az ofő! Ő csak egyszer vett föl egy ilyesmit, (soha nincs kifestve a körme, nem sminkel, természetes a haja), és beszólt az ofője.

Alig várja, hogy menjen 9.be mert ott végre nem annyira szólnak bele a divatba a tanárok. Persze nem kezd el egyből kirívóan öltözködni meg sminkelni, csak egy kicsit akar már nőiesedni de ez természetes dolog szerintem.

Ez szerintetek normális ugye, hogy divatozni akar? Hát most kell, amíg szép fiatal az ember, nem amikor már öreg! És az a vicces, hogy az ofője meg mellig kivágott ruhákba jön tanítani és nagy vörös rúzsokkal meg kitetovált szemöldökkel!

Köszönjük az értelmes válaszokat!:)

16/L vagyok, hugom 14.

2023. febr. 15. 20:22
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék, az idősek között is vannak szépek, akik eltalálják a korukhoz megfelelő öltözéket.
2023. febr. 15. 20:23
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván igazságtalan a helyzet.

Esetleg ha bírja a strapát, akkor lázadjon. Fesse a körmét a haspolot mondjuk én nem javaslom, főleg nem télen(idióta divat ez, dehat valamikor meg kell alapozni a későbbi betegsegeket).

A hajfestés is felesleges. Illetve ha nem ápolja megfelelően csak csúnyább lesz mint volt.

2023. febr. 15. 20:37
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem szarja le az osztályfőnököt. Várja meg a félévi bizonyítványt (mert az azt hiszem, beleszámít a középiskolai felvételibe), aztán kezdjen el lázadni. Szerintem mondjuk béna dolog a haspóló meg hajfestés/smink sem nagyon való egy 14 évesnek, de nehogy már b@szogassa az osztályfőnöke olyan dolgokkal, amit a többieknek megenged.
2023. febr. 15. 20:57
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem, télen ő sem akar haspólót, ez még szeptemberben volt, hogy rászóltak. De mindjárt jön a jó idő. Hajat festeni ő sem akar, max. kimoshatót.
2023. febr. 15. 21:00
 5/16 anonim ***** válasza:
8%
Nyilván egy tanár se nézi jó szemmel, amikor az intelligens diák akar a gettósokhoz alkalmazkodni, nem fordítva. A húgodon látja, hogy normális jövő előtt áll, a többiekből meg segélyes lesz, ezért a húgodtól többet vár el.
2023. febr. 15. 21:09
 6/16 A kérdező kommentje:

3as

Lázadni nem hiszem, hogy akarna. Nem mondják már azt, hogy eddig, jó gyerek volt, most már ő is elkezdett lezülleni. Ez a tanév már így lemegy, majd jövőre jobb lesz neki.

2023. febr. 15. 21:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Amúgy a kérdésre még nem válaszolt senki, így felteszem újra:

Nektek szabad-e/szabadott-e toppot vagy haspólót felvenni, illetve körmöt festeni, műkörmöt csináltatni, hajat festeni vagy sminkelni 7-8 osztályban? És ha nem, hogy bírtátok ki?

2023. febr. 15. 21:48
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy szabad volt-e, nem merült fel akkoriban ez a téma, nem volt rá igényünk. 39 éves vagyok.

(Én voltam a 3. válaszoló.)

2023. febr. 15. 21:53
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Érthető,hogy ebben a korban nőies akar lenni és érdeklik ezek a dolgok.Engem nem érdekelne,hogy mit gondol az of felvenném azt a ruhát amit akarok vagy kifesteném magam nyilván ízlésesen.Elhiszem,hogy őt is érdeklik ezek a dolgok mivel ezt látja az osztályban.Emlékszem nekem is nyolcadikban már érdekeltek ezek a dolgok,mert kezdtem csajosodni.Nekem meg pont olyan volt az ofm hogy utálta ezeket a dolgokat rajtam,mert a többi csaj nem sminkelt meg semmi.Nekem már nyolcadikban szőkítve volt a hajam, műköröm,smink,divatos ruhákat viseltem persze csak ízlésesen és nem vittem semmit se túlzásba,de az of utálta miközben ő is sminkelt.
2023. febr. 16. 00:05
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szerencsém volt, 13 éves koromra már átkerültem magániskolába, ahol az igazgatónak kifejezetten tetszettek a színes sminkjeim és körmeim, támogatta, hogy legyek kreatív és kísérletezzek. Mikor valamivel természetesebben kezdtem sminkelni még kicsit csalódottnak is tűnt. :D Ott mindenki azt nézte egyébként, hogy mit tudok, mennyit tanultam, ahogy egy iskolában lennie kell, más sem piszkált a külsőm miatt, de a legtöbb iskola sajnos nem ilyen. A húgod helyében kiállnék magamért, a tanárnak nincs joga beleszólni a kinézetébe, főleg így, hogy mással nem teszi meg. Rosszabb jegyeket pedig emiatt nem adhat, nem a diákok körömhosszát kell értékelnie egy matematika vizsgán.
2023. febr. 16. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!