Európában szerintetek hülyén néz ki ha valaki cowboy csizmát hord?
Annyiféle cipőt látni (kivéve, mikor csak egyfajta egyent :D ), miért nézne ki bármelyik is hülyébben, mint bármelyik másik? Ha ráhúzod a nadrágot, akkor annyi látszik belőle, hogy esetleg hegyes az orra (mint sok más cipőnek), meg magas a sarka (mondjuk én ezt az előre lefelé csapott sarkat nem kedvelem, és régen ez nem is volt, meg régen nem is volt ilyen magas a sarok). A Délibe érkezvén vonattal a Vérmezőnél a várhegy oldalába jártam dolgozni egy időben, láttam már ott a járdán közlekedőkön atillát, kaftánt felfelé kunkorodó orrú papuccsal, ortodox zsidókat fehér ing és fekete minden másban... Hol probléma ez? Ki mit akar viselni.
Nekem is van, de a magas sarkon szédülök. :D Így a csomagtartóban van, tartalék cipőnek. :D
"Mivel állítólag kényelmesek, jó minőségűek és tartósak"
Amíg nem akarsz benne járni.
Abszolut! Nyugodtan vallald fel a stilust amit szeretez. Legy egyed! A sorozat gyartasos cuccokat ami a hetkoznapi emberek altal " normalis" hordja aki ebben erzi jol magat.
Egy testhezallo nadraggal is csinosan tudod hordani.
"Dare to be Different"❣️
"Egy testhezallo nadraggal is csinosan tudod hordani."
Az aztán tényleg egyedileg kaka lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!