Magyarországon hol található a vadnyugati/cowboy/motoros bakancsok/csizmák legnagyobb választéka?
Gábor csizma (gaborcsizma.hu)
Nagyon jó minőségű! Férjem és sógorom is 10+ éve hordja a csizmáit és tökéletes állapotban vannak.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én konkrétan ezt, vagy az ehhez nagyon-nagyon hasonlót keresem, ami lent van a linkben. Van olyan magyarországi bolt egyáltalán, ahol fellelhetőek az ilyen minőségi, dingo western boots és hasonló bakancsok?
2.-vagyok.
Ha nem lennél lusta/buta, akkor szétnézel a belinkelt oldalon és lám: [link]
Kár a mai emberekbe az internet. :(
#6: "Ha nem lennél lusta/buta" "Kár a mai emberekbe az internet. :("
Érdemes az ilyeneket mellőzni, mert látod, nem tudhatod, hogy szétnéztem-e már, illetve PONTOSAN elolvasni mindent, amit írtam, hogy mi az elképzelésem, mit keresek.
#6: Persze jó a wildwest.hu, DE pontosan olyan, vagy nagyon-nagyon-nagyon közeli nincsen rajta sajnos. Kábé annak amit linkeltél meg ennek, amit most linkelek, lenne a hibridje:
(De ez a kettő a wildwest.hu-n ugye alapból két másik márkájú is, és nem dingo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!