Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 9 éves kislánynak hol vegyek...

9 éves kislánynak hol vegyek divatos ruhákat?

Figyelt kérdés
Nem nagyon értek ehhez, de mostanában igénye lett a divatosabb ruhákra és nem tudom, mi számít annak. Nyilván az Auchan tucatruhaosztály nem.

2023. febr. 11. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Turi, úgyis kinövi fél éven belül
2023. febr. 11. 18:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
H&M, sinsay, stb. Legtöbb fast fashion márkának van gyerek részlege.
2023. febr. 11. 19:19
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk pont auchanos ruhát nem látsz máson 😀 (messze van)

Elviszed magaddal mindenfelé aztán választ vagy leültetd a webshopok elé

2023. febr. 11. 23:04
 4/10 A kérdező kommentje:
Turi meg Auchan megy nagyon, köszi. A H&M-be is eltalálunk, csak az ottani ruhák pont úgy néznek ki, mint az Auchanban, azért vagyok elbizonytalanodva. Kapott távoli rokontól karácsonyra egy kapucnis felsőt meg egy színes legginget és el volt ájulva, hogy az milyen menő. Csak még 2 év mire belenő.😆 Szóval megígértem neki, hogy elviszem a névnapján és választhat magának menő ruhát. Nagyon megörült neki, aztán megkérdezte, hogy és mi lesz az ajándék? 😄 Szerintem elmegyünk a Pólusba, ott van H&M is. Magamnak se viszem túlzásba a divatozást, Orsay ruhákba szerettem bele, évente 1-2 darabot megengedtem magamnak, mióta a garantált bérminimum megemelése óta felvet a pénz. De ott gyerekruhákat nem láttam és tudtommal meg is szűnt Mo-n. No meg itt felvilágosítottak, hogy az Orsay gagyi márka. Innen kezdve tényleg nem tudom, mi a menő ruha.🙃 Na majd a gyerek eldönti.
2023. febr. 12. 09:24
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem egy 9 éves még nem is nagyon érti hogy mi divatos meg mi nem, maximum lát valamit máson ami tetszik neki és olyan kell neki is. Valószínű tényleg az a legjobb ha elviszed. Ja és még közben eszembe jutott a pepco is, ott is van nagyon olcsón jó gyerekruha
2023. febr. 12. 12:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Utólag olvasom, de az lett. Mármint Pepco. Merthogy megnéztem a menő ruhája márkáját és Gap Kids, ami a Westendben van, annyira nekünk nem esik útba. Nincs messze, csak a gyerek már odafele úton könyörgött, hogy az Auchanba menjünk előbb kiválasztani a névnapi ajándékát és csak utána ruhát venni.😄 Én meg azért most a Pólusig se akartam bemenni, ha annyira nem is érdekli már az a ruha. Pepco-ban kapott egy kellően menő szabadidőfölsőt és nadrágot Minnie egereset, mert az tetszett neki, aztán már unta az öltözködést, menni kellett a játék részlegre. Egyelőre elnapoltuk a tinédzseresedést. Amúgy is kifejtette nekem az Auchanban, hogy ő nem akar sose felnőni, mert akkor én öreg leszek és meghalok. 🥰
2023. febr. 12. 19:31
 7/10 Metionin ***** válasza:
100%
Reservedet ajánlom, ha mégis rájönne a divatozás, gigamenő leggingseim és bakancsom van onnan a gyerek részlegről x,DD (felnőtt vagyok csak kicsi)
2023. febr. 12. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Pepco? Jézus, ha az nem tömeg akkor semmi! Ócska minőség és az utóbbi években csak azt az okádék egeret nyomatják amikre az anyukák vannak rábzulva, a gyerekek azt sem tudják mi fán terem
2023. febr. 12. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mango, Zara, Sinsay, Reserved
2023. febr. 12. 21:53
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! 🥰
2023. febr. 13. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!