Negyvenes férfinak milyen divatos hétköznapi ruhákat lehet venni?
Farmer, ing, zakó.
Farmer, pulóver. Nem melegítőfelső.
Keress képeket "smart casual" stílusra.
Csinos ing, jó minőségű pulóverrel, hozzá pl. chino fazonú nadrág... Lehetőleg sötét színű...
Ingből is van "laza" stílus.
40-es férfi csak pulóverben olyan "meztelen".....
Igen, ezek tényleg elég gázak.
Élőször is érdemes lenne megtudni mi a méreted. Sokan csak hordanak ruhákat, de pl lóg rajta minden, kilóg belőle a boka, stb.
Ezen kívül sokan csak vesznek unalmas, "mosott" színeket, mert nem mernek kimozdulni a komfortzónából. A galambszürke, ezek a döglött kékek, zöldek, bézsek, csak egymással kombinálva nagyon nyomottak, depresszívek.
Szerintem próbálj fel telítetteb színeket, szép királykéket, bordót, mustársárgát, türkuzt, szép mély zöldeket...
Hogy hol? Hát igazából ha egy egész ruhatár kell, akkor sok helyen.
Mikor vettél utoljára új alsókat? Ha találsz olyat ami kopott, lukas, vagy több mint 2 éves, azt dobd ki, és annyi újat vegyél.
Erre jó bármilyen áruház amit a pénztárcád bír, pl Tesco, Pepco, H&M stb.
Nézd át a zoknikat is, ami lukas az kuka, ami áttetszőre kopott az is. Ebből is vegyél újakat.
A többi igazából turiból is jó, csak arra figyelj, hogy jó minőség legyen, keresd a természetes anyagokat, gyapjút, pamutot, viszkózt, vásznat.
A ruhatárad a munkádtól függ, pl irodába más kell mint pl villanyt szerelni.
De úgy általában legyen legalább 5 nadrágod, 10 pólód, 5 pulóvered, 5 inged, 2 zakód, 1 kabátod.
Én csak leszek 40. Én sem vagyok a mindennapokban az öltönyös-nyakkendős típus. Farmer, póló, tornacipő kombóban nyomom én is. Télen pulóver. Ingeim is vannak. Nem kimondottam az öltönyhöz való elegáns ingekre kell gondolni. Szóval számomra ez sem kiöltözés.
Az viszont nem tudom hogy csinálod, hogy 10 évig hordasz egy farmert. Váltogatom őket, de ritka, hogy 2-3 évnél tovább bírják. Általában lyukasra koptatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!