Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Orbán Viktor hol, melyik...

Orbán Viktor hol, melyik üzletben vagy üzletekben vásárolja az öltönyeit, amelyekben a nyilvánosság előtt megjelenik?

Figyelt kérdés

2023. febr. 10. 00:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Egy bizonyos csíkos ruha igazán jól állna neki
2023. febr. 10. 18:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Én nem szerettem volna politikai irányba elvinni a kérdést, hisz a „Szépség és divat” témakörében vagyunk, de nyilván ha Orbán Viktorról van szó, elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb valaki ne terelje a politika irányába a kérdést.
2023. febr. 10. 18:33
 13/20 anonim ***** válasza:

#11: "Egy bizonyos csíkos ruha igazán jól állna neki"

Már nincs olyan rabruha...

2023. febr. 10. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Azt hinné az ember, hogy az ő pozíciójában már méretre készítik. De a látvány alapján nagyon nem. El nem tudom képzelni honnan szedi azokat a méretben nem jó szetteket.
2023. febr. 11. 10:52
 15/20 A kérdező kommentje:
De az vitán felül áll azért, hogy az öltöny, amit visel, nem egy-két forintba kerül, igaz? Még ha talán méretben nem is tökéletes.
2023. febr. 11. 12:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Persze az ő pozíciójában már megtehetné az ember, hogy méretre szabott öltönyöket hord.
2023. febr. 11. 12:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Hidd el, azért van így szabva, hogy "takarjon". Az más kérdés, hogy azért ez se valami totális optikai anomáia, nem csinál kis köpcösből magas vékonyat.
2023. febr. 12. 09:58
 18/20 anonim ***** válasza:

A legnagyobb gond Orbán testalkatával van, szarból nem lehet várat építeni ugye...

Szerintem ha konfekció méretet is vesz, van szabó aki ráigazítsa.

Az, hogy visszatérően látjuk, hogy a zakók eleje jó széles és hogy a nadrágjai is húzottak, lebegősek, nem alakot kihangsúlyozó darabok szerintem tudatos: az ápol és eltakar elve alapján működik.

Pl. A húsosabb nők is ilyen lepecs ruhákban szoktak létezni általában.

Az sokat segítene, ha lefogyna, magabiztosabb lenne a hivatalos megjelenéseken.

Pl. Boris Johnson-nak volt egy ilyen szimpatikus kampánya annó, hogy járt PT-vel edzeni, a kabinet meg nyomta az népegészségügyi programokat, hogy akkor majd a britek egxütt lefogynak.

Szerintem ez tök aranyos lenne, ha ő is egy kicsit így emberközelibbé válna. Sokat lendítene a megítélésén.

2023. febr. 12. 12:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Pff, ezek szerint te nem láttad a brit újságokat anno, Boris Johnson pont nem volt az a példakép jelleg, szegény nagyon próbálkozott, de így is mindenki röhögött rajta.
2023. febr. 13. 00:10
 20/20 anonim válasza:
Szerintem ugyan azt az öltönyt hordja jó pár éve még fénykorában kapta
2023. máj. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!