Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki készítette és hozta nyilván...

Ki készítette és hozta nyilvánosságra a hírhedt öszödi beszédet?

Figyelt kérdés

2023. jan. 24. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem én voltam.
2023. jan. 24. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Többet tudunk arról, hogy ki öltemeg Kennedy-t
2023. jan. 24. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mszps politikusok, akik utálták Gyurcsányt.
2023. jan. 24. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Pontosan tudják, hogy ki volt, de gondolom a hatalom bevédte a szalagért cserébe.
2023. jan. 24. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ott dolgozó hangosító/hangmérnök készítette talán Welsz Tamásnak, tőle jutott ki Rózsa Flores Eduardohoz és Tóásó Elődhöz akik házaltak vele mindenfelé, majd végül mivel senki nem volt hajlandó fizetni ingyen eljuttatták pár helyre.
2023. jan. 24. 19:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem #5 környékén van az igazság, de a "lánglelkű forradalmár" ifjakról nem tudom elképzelni, hogy pénzért házaltak vele. Szerintem tőlük jutott el a Fidesz vezérkarhoz, akik felfedezték az ebben rejlő hatalmi potenciált, sokszorosították és egyszerre juttatták el sok orgánumnak.

Hogy ki készítette, azt maga Rózsa-Flores sem tudta. Feltételezésem szerint valaki az MSZP-ből, akinek "vaj volt a füle mögött", és zsarolta volna ezzel Gyurcsányt, ha romlottak volna a pozíciói. De ilyen ember sok volt az MSZP-ben, hiszen egykori karrierista MSZMP-tagok átöltözéséből lett a párt. De akkora technikai antitalentum volt, hogy nem maga készítette a felvételt, és amiről már ketten tudnak, az nem titok...

2023. jan. 24. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Anno talán az Indextől (is) nyilatkozták azt, hogy megkereste őket a komcsi duó és pénzért adták volna az anyagot.

Tübbet tudtak ők mint kellett volna, nem véletlenül halt megy Rózsa Flores a rendőrségi lövöldözésben, amiről utólag kikotyogták a boliviaiak, hogy nem is egészen úgy volt ahogy akkor előálltak a sztoryval.

2023. jan. 24. 21:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdezz kettőt, és könnyebbet!
2023. jan. 26. 21:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Nézd meg ki lett azóta nagy kormánypárti. Segítek, hölgy.
2023. jún. 10. 21:41
 10/12 anonim ***** válasza:
Bárki is volt, nagyon jól tette.
2023. jún. 10. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!