Ki készítette és hozta nyilvánosságra a hírhedt öszödi beszédet?
Szerintem #5 környékén van az igazság, de a "lánglelkű forradalmár" ifjakról nem tudom elképzelni, hogy pénzért házaltak vele. Szerintem tőlük jutott el a Fidesz vezérkarhoz, akik felfedezték az ebben rejlő hatalmi potenciált, sokszorosították és egyszerre juttatták el sok orgánumnak.
Hogy ki készítette, azt maga Rózsa-Flores sem tudta. Feltételezésem szerint valaki az MSZP-ből, akinek "vaj volt a füle mögött", és zsarolta volna ezzel Gyurcsányt, ha romlottak volna a pozíciói. De ilyen ember sok volt az MSZP-ben, hiszen egykori karrierista MSZMP-tagok átöltözéséből lett a párt. De akkora technikai antitalentum volt, hogy nem maga készítette a felvételt, és amiről már ketten tudnak, az nem titok...
Anno talán az Indextől (is) nyilatkozták azt, hogy megkereste őket a komcsi duó és pénzért adták volna az anyagot.
Tübbet tudtak ők mint kellett volna, nem véletlenül halt megy Rózsa Flores a rendőrségi lövöldözésben, amiről utólag kikotyogták a boliviaiak, hogy nem is egészen úgy volt ahogy akkor előálltak a sztoryval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!