Nincs ehhez hideg?
Figyelt kérdés
Boka fölé érő farmer + nylonharisnya + sportcipő.
Nincs ehhez 0 fok körül hideg? Én nem merném bevállalni.
2023. febr. 7. 16:14
11/15 anonim válasza:
Ehhez már tényleg hideg van.Én is elnézem a lányokat az iskolában hogyan öltöznek és már attól fázok,ha rájuk nézek.
12/15 anonim válasza:
Mit akarsz, ő még meg is tuningolta a harisnyával. 10-ből 9 fiatalnak kilóg a meztelen bokája még télvíz idején is. Rájuk nézek rosszul vagyok...
13/15 anonim válasza:
Mit aggódsz, ezek fűtött iskolában / irodaházban / plázakörömszalonban lesznek egész nap, nem erdőt fognak kerülni. Azt az öt percet a buszmegállóban ki lehet bírni.
14/15 anonim válasza:
Ezeknek a csajoknak nagy része úgy megfázik hogy meddővé válik. Van több ilyen ismerősöm, aki ide jutott. Ma meg milliókat költenek a meddőségi centrumokban, hátha sikerül összehozni a gyerkőcöt, sajnos elég kevés eredménnyel.
15/15 Kiss Kíváncsi válasza:
Vannak egész vastag harisnyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!