Miért nem tudják az emberek öltözködésileg milyen évszak van?
Figyelt kérdés
Ma van a leghidegebb az egyik ember bokazokniban volt a másik kabát alatt kilátszó derékkal a harmadiknak kilógott a térde a negyedik tavaszi kabátban flangált2023. febr. 6. 14:59
11/19 anonim válasza:
Nem abba a plázába jársz, ahol én vagyok, mert én a nyári ruha alá leggingst vettem és zárt cipőt, mert a klímában egy helyben ülni fázok. Most meg melegem van. Szerintem nem azok szólnak be neked, akik a saját kényelmük szerint öltöznek, hanem akik naptár szerint.
12/19 anonim válasza:
Én felöltözök sapka ,sál, jégeralsó, csizma téli zokni ( Vastag ) !
13/19 anonim válasza:
Én meg rövidnadrágban voltam ma reggel is futni, pedig -10 volt, hajjaj... 🙄🤭
14/19 anonim válasza:
13.
Hát az se nagyon jó te fogod megtölteni majd a reumatológiát !
15/19 anonim válasza:
Na igen. Sőt, mit szóljanak pl. azok a főleg skandináv emberek, akik naponta jeges vízben merülnek/úsznak. Elég csak szétnézni a finn reumatológiákon... Hallatlan! 😑🙄
16/19 A kérdező kommentje:
15.
Te most gúnyolódsz magadon! Nem mi fogunk 90 éves ízületekkel szenvedni 30 évesen!
2023. febr. 7. 15:17
18/19 anonim válasza:
17 Lesz időd még szivni a kórházakban,ne aggódj!
19/19 anonim válasza:
Nem aggódom, már alig várom! Kár, kár, kár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!