Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudják az emberek...

Miért nem tudják az emberek öltözködésileg milyen évszak van?

Figyelt kérdés
Ma van a leghidegebb az egyik ember bokazokniban volt a másik kabát alatt kilátszó derékkal a harmadiknak kilógott a térde a negyedik tavaszi kabátban flangált
2023. febr. 6. 14:59
1 2
 1/19 anonim válasza:
90%
Vannak emberek, akik soha nem fáznak. Például én is ilyen vagyok. Nem kell a más öltözködésével foglalkoznod.
2023. febr. 6. 15:08
 2/19 anonim ***** válasza:
88%
Te meg kémkamera vagy, hogy állandóan ezt figyelgeted, ráadásul ennyire részletesen? Azért ennyire talán mégse kéne unatkozni.
2023. febr. 6. 15:16
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Mindenkinek más a hőérzete, cuni.
2023. febr. 6. 15:40
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Talán mert míg a barátom téli kabátban, sálban, sapkában meg mindenben fázik, én egy felzipzárolatlan őszi kabáttal és pólóval jó elvagyok...
2023. febr. 6. 15:45
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

Bennem mindig akkora görcs volt, hogy ha a saját hőérzetemnek megfelelően öltözök, nem az évszaknak megfelelően, akkor megbámulnak, hogy az nem igaz. Mindenki mondta, hogy leszarják az emberek, mi van rajtam.

És akkor jönnek az ilyen élettelen, keserű szarok, akik számonkérik idegenek ruházkodását. Az életben nem jutna eszembe, hogy nekem közöm van ehhez.

2023. febr. 6. 15:49
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

Pl

Ha a templomba megyek, nagykabátot veszek, mert 1 órán keresztül fogok ücsörögni az alig-alig fűtött helyen.

Ha kirándulni megyek, tavaszi kabátot veszek, mert a mozgástól felmelegszem és ha a téli kabátom lenne rajtam, lucskosra izzadnám magam.

Ha a szomszédba ugrom át, én sem öltözök nagyon be, mert csak 100-200 métert teszek meg odakint, fölösleges ennyi időre különösebben felöltözni.

Szóval legközelebb légyszi kövesd azokat az embereket akiket kiszúrtál, hog ynem megfelelően öltöznek. De legalább kérdezd meg őket honnan hova mennek, miért és miért öltözködnek úgy, ahogy.

2023. febr. 6. 17:02
 7/19 anonim válasza:
21%
Biztos tele lesznek majd a kórházak meg a reumatológia osztály az ilyen én tudom hogy kell öltöznöm hozzászólókkal!
2023. febr. 6. 17:08
 8/19 anonim ***** válasza:
84%

Mindenhol fűtenek. Én mindig ahhoz a hőhöz öltözöm, ahol több időt töltök. Ha leszaladok a Pennybe, 5 percre van, vagyok mondjuk fél órát a túlfűtött boltban, megizzadok, mehetek ki újra a hidegbe. Inkább kicsit fázok 5 percet, mint izzadjak fél órát.

Régebben úgy beöltöztem, mint mások, és azzal töltöttem 10 percet a munkahelyemen, hogy a csatakosra izzadt hajamat a kézszárítónál rendbe tegyem.

2023. febr. 6. 17:13
 9/19 anonim ***** válasza:
33%
borzasztó , mai hidgben én a farkamra is thermo zokinit húztam
2023. febr. 6. 17:37
 10/19 anonim válasza:
4%
Mindenki azzal jön most akik nem öltöznek fel rendesen,hogy miért szólunk bele ki mit vett fel. De amikor nyáron bementem a rommá klímázott plázába mindenki hülyének nézett hogy nyáron minek a pulóver.
2023. febr. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!