Miért nem tudják az emberek öltözködésileg milyen évszak van?
Bennem mindig akkora görcs volt, hogy ha a saját hőérzetemnek megfelelően öltözök, nem az évszaknak megfelelően, akkor megbámulnak, hogy az nem igaz. Mindenki mondta, hogy leszarják az emberek, mi van rajtam.
És akkor jönnek az ilyen élettelen, keserű szarok, akik számonkérik idegenek ruházkodását. Az életben nem jutna eszembe, hogy nekem közöm van ehhez.
Pl
Ha a templomba megyek, nagykabátot veszek, mert 1 órán keresztül fogok ücsörögni az alig-alig fűtött helyen.
Ha kirándulni megyek, tavaszi kabátot veszek, mert a mozgástól felmelegszem és ha a téli kabátom lenne rajtam, lucskosra izzadnám magam.
Ha a szomszédba ugrom át, én sem öltözök nagyon be, mert csak 100-200 métert teszek meg odakint, fölösleges ennyi időre különösebben felöltözni.
Szóval legközelebb légyszi kövesd azokat az embereket akiket kiszúrtál, hog ynem megfelelően öltöznek. De legalább kérdezd meg őket honnan hova mennek, miért és miért öltözködnek úgy, ahogy.
Mindenhol fűtenek. Én mindig ahhoz a hőhöz öltözöm, ahol több időt töltök. Ha leszaladok a Pennybe, 5 percre van, vagyok mondjuk fél órát a túlfűtött boltban, megizzadok, mehetek ki újra a hidegbe. Inkább kicsit fázok 5 percet, mint izzadjak fél órát.
Régebben úgy beöltöztem, mint mások, és azzal töltöttem 10 percet a munkahelyemen, hogy a csatakosra izzadt hajamat a kézszárítónál rendbe tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!