Szerintetek a két megjelölt sneaker közül melyik jobb egy ilyen szetthez? Vagy más javaslat esetleg? (Ami nem magassarkú.)
Már nem azért kérdező, de a szett amit linkeltél, az is ez a hatás, fast fashion műbőr kabát.
Az vele a baj, hogy a cipők sportosak, a ruha viszont nőcisebb és szolidan elegáns, ezért nagyon üti a sportost. Kb az a hatás, hogy valaki felvette az autóvezetős cipőjét, vagy feltörte a lábát a bakancs napközben, és felvett valamit amit talált.
Ami egy ilyen lazább, fiatalos sportos cipőhöz menne, az egy sportosabb szerelés, farmer, egy póló, egy zipzáros hoodie.
#12 betaláltál :D :D
Amikor sznob vagyok és egyedien öltözök és nem veszek "filléres" fast fashion cipőt, de közben egy "filléres" mindenki által viselt fast fashion műbőr dzsekit veszek. Az a ruha is tuti fast fashion boltból van :D :D
10/13
Vedd tudomásul, hogy nem tetszik, ettől még nem kell leszólni. :D Nekem sem tetszik sok ember stílusa, mégsem mutagatok ujjal, hogy "nézd, milyen undorítóan néz ki!"
11
Lehet sokan fast fashionnek hívják, én lassan 10 éve hordtam több színt és fazont belőle, mert teszek a divatra azt veszem fel, ami tetszik, és a bőrkabát pont ilyen. :D Tudom milyenek a sportosabb ruhák, zömében azokat hordok, emiatt szeretnék belevinni egy picit mást. De, hogy megnyugtassalak közben felpróbáltam, és szerintem brutál jó bőrkabáttal, csak a cipővel voltam bajba.
12
Mert te aztán olyan egyedi lehetsz... :'D Az egyik cipő Vans, - és köszönöm, évek óta hordom, ahogyan minden ruhámat is - a másik converse, ami szintén évek óta megvan és pont azért nem olcsó egyik sem, mert az ember évekig tudja őket hordani. A ruha Hollister, akik történetesen pulcsikat gyártanak főként. Először gondolkodj, utána írj.:D
17
Ne haragudj, elírtam a számot...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!