Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a két megjelölt...

Szerintetek a két megjelölt sneaker közül melyik jobb egy ilyen szetthez? Vagy más javaslat esetleg? (Ami nem magassarkú.)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. febr. 2. 10:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

Már nem azért kérdező, de a szett amit linkeltél, az is ez a hatás, fast fashion műbőr kabát.

Az vele a baj, hogy a cipők sportosak, a ruha viszont nőcisebb és szolidan elegáns, ezért nagyon üti a sportost. Kb az a hatás, hogy valaki felvette az autóvezetős cipőjét, vagy feltörte a lábát a bakancs napközben, és felvett valamit amit talált.

Ami egy ilyen lazább, fiatalos sportos cipőhöz menne, az egy sportosabb szerelés, farmer, egy póló, egy zipzáros hoodie.

2023. febr. 3. 08:17
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
11, Én lennék az utolsó, aki a mai ízlésficamot védeni akarja, de az ugye megvan, hogy manapság még a szoknyához is tornacipőt/sportcipőt hordanak? Ehhez képest a fent linkelt szett még simán a vállalható kategória, az a pulcsi egy leggingsszel mondjuk egyáltalán nem olyan hú-de-elegáns kategória, az első cipő a maga bőrhatásával simán illik hozzá.
2023. febr. 3. 08:41
 13/18 anonim ***** válasza:
48%

#12 betaláltál :D :D

Amikor sznob vagyok és egyedien öltözök és nem veszek "filléres" fast fashion cipőt, de közben egy "filléres" mindenki által viselt fast fashion műbőr dzsekit veszek. Az a ruha is tuti fast fashion boltból van :D :D

2023. febr. 3. 08:52
 14/18 A kérdező kommentje:

10/13

Vedd tudomásul, hogy nem tetszik, ettől még nem kell leszólni. :D Nekem sem tetszik sok ember stílusa, mégsem mutagatok ujjal, hogy "nézd, milyen undorítóan néz ki!"

2023. febr. 5. 08:10
 15/18 A kérdező kommentje:

11

Lehet sokan fast fashionnek hívják, én lassan 10 éve hordtam több színt és fazont belőle, mert teszek a divatra azt veszem fel, ami tetszik, és a bőrkabát pont ilyen. :D Tudom milyenek a sportosabb ruhák, zömében azokat hordok, emiatt szeretnék belevinni egy picit mást. De, hogy megnyugtassalak közben felpróbáltam, és szerintem brutál jó bőrkabáttal, csak a cipővel voltam bajba.

2023. febr. 5. 08:14
 16/18 A kérdező kommentje:

12

Mert te aztán olyan egyedi lehetsz... :'D Az egyik cipő Vans, - és köszönöm, évek óta hordom, ahogyan minden ruhámat is - a másik converse, ami szintén évek óta megvan és pont azért nem olcsó egyik sem, mert az ember évekig tudja őket hordani. A ruha Hollister, akik történetesen pulcsikat gyártanak főként. Először gondolkodj, utána írj.:D

2023. febr. 5. 08:17
 17/18 anonim ***** válasza:
16, Azért nyugtass meg, hogy időközben töröltek pár választ, és ezt nem nekem szántad (12), tekintve, hogy én pont, hogy bevédtelek, hogy igenis illik a szettedhez a tornacipő is... 🤷‍♀️
2023. febr. 5. 12:36
 18/18 A kérdező kommentje:

17

Ne haragudj, elírtam a számot...:/

2023. febr. 12. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!