Lányok, hölgyek. Ilyen alkattal felvállalhatok magamon nőies öltözködést? (igen meleg fiu vagyok)
Figyelt kérdés
Képet privtátban elküldöm annak akit érdekel, nem meztelen képet, hanem csak szemből.
Köszönöm ha válaszolsz esetleg tanácsot adsz.
2023. jan. 31. 19:12
1/9 anonim válasza:
De ha meleg vagy, akkor miért a nők véleménye érdekel? Nem a pasiknak akarsz tetszeni?
2/9 A kérdező kommentje:
Mert egy nő jobban ért a női ruhákhoz, öltözködéshez mint egy férfi…jobban meg tudja állapítani milyen alkathoz mi illik inkább
2023. jan. 31. 19:53
3/9 anonim válasza:
Nekem küldheted, megpróbálok segíteni
5/9 anonim válasza:
Nekem is elküldheted. Bár inkább csak kíváncsi vagyok, lehet, hogy nem tudok majd érdemben segíteni :D
6/9 anonim válasza:
A melegek nem öltöznek nőiesen. Azok a transzik/transzneműek.
7/9 anonim válasza:
Nekem is elküldheted ha szeretnéd, szívesen segítenék Neked :)
8/9 NTBS válasza:
Én férfi vagyok, de szívesen írok véleményt.
9/9 anonim válasza:
Jöhet és akármi is (kivéve ha meztelen) és ne foglalkozz azokkal akik nem merik felvállalni önmagukat, és kicsúfolnak mert te igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!