Létezik olyan kabát ami meleg? Nőire gondolok. Ha igen, tudtok konkrét példát írni, linkelni?
Hasonlóm van, csak én lecipzároztam róla a műszőrmét. Még tavaly vettem egy egyszerű fekete hosszított télikabátot egy sima kínai üzletben, akkor 18 ezerért. Karcsúsított, letisztult, jó meleg, kicsit pufi, szóval nekem pont ideális. (175 cm vagyok, szeretem, ha takarja a fenekem, akkor nem fázom benne.)
Ha budapesti vagy a Half Price üzletekben érdemes lehet körülnézni, ott láttam nagyon meleg kabátokat és sok féle márkát árulnak.
Nekem egy Guess hosszított pufi kabátom van, ami nagyon nagyon meleg (ezt külföldön vettem), mivel tavaly is és idén is enyhe tél volt/van alig hordom.
Amikről még azt hallottam, hogy extra melegek azok a Columbia kabátok, viszont az egy drágább kategória és sportosabb a kinézetük. Esetleg a Sports Direct boltot is ajánlom, ha a sportosabb stílus is érdekel, náluk viszonylag jó árban ki lehet fogni márkásabb télikabátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!