Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik olyan kabát ami...

Létezik olyan kabát ami meleg? Nőire gondolok. Ha igen, tudtok konkrét példát írni, linkelni?

Figyelt kérdés
Inkább a hosszabb pufizseki-szerűségek érdekelnének, akár térdig érő is lehet. Én mindig csak olyanokat találok, amiben nagyon kevés bélés van, így nem is melegít.
2022. dec. 26. 18:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasonlóm van, csak én lecipzároztam róla a műszőrmét. Még tavaly vettem egy egyszerű fekete hosszított télikabátot egy sima kínai üzletben, akkor 18 ezerért. Karcsúsított, letisztult, jó meleg, kicsit pufi, szóval nekem pont ideális. (175 cm vagyok, szeretem, ha takarja a fenekem, akkor nem fázom benne.)

[link]

2022. dec. 26. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha budapesti vagy a Half Price üzletekben érdemes lehet körülnézni, ott láttam nagyon meleg kabátokat és sok féle márkát árulnak.

Nekem egy Guess hosszított pufi kabátom van, ami nagyon nagyon meleg (ezt külföldön vettem), mivel tavaly is és idén is enyhe tél volt/van alig hordom.

Amikről még azt hallottam, hogy extra melegek azok a Columbia kabátok, viszont az egy drágább kategória és sportosabb a kinézetük. Esetleg a Sports Direct boltot is ajánlom, ha a sportosabb stílus is érdekel, náluk viszonylag jó árban ki lehet fogni márkásabb télikabátokat.

2022. dec. 27. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Bármi amiben toll van. Én a stradivariusban vettem hosszú pufi tollkabátot 3 éve talán 15-ért, mai napig újnak néz ki és nagyon jó minőség. Én baromi fázós vagyok, már plusz 1-2 fokban is nyomorgok a hidegtől egy átmeneti dzsekiben de ebben még sosem fáztam.
2022. dec. 27. 16:38
 4/5 A kérdező kommentje:
De a toll nem jön ki belőle? Régen volt tollpárnánk, mindig kiszúrta a huzatot.
2022. dec. 27. 17:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Irhakabát.
2023. jan. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!