Nem zavar. Gyakran előfordul. Sok elég érdekes felfogás van.
2023. jan. 30. 13:07
12/18 anonim válasza:
Rosszul. Még mindig emlékszek arra amikor a suliba fekete garbóba, bőrdzsekibe meg chelsea csizmába mentem. Mindenki megbámult, ami kellemetlen volt. A többi fiú meg esetleg felvett egy pufi dzsekit valamilyen adidas vagy mintás pulcsival.
2023. jan. 30. 13:21
13/18 Metionin válasza:
Teljesen jól. A mai divat szerint szinte állandóan (nyár kivételével, amikor az az egyetlen célom, hogy ne vigyenek be közszeméremsértésért) túlöltözött vagyok az egyberuháimmal meg a fűzőimmel, csipkés meg fodros blúzaimmal de ez van. Mondjuk egyszer vicces volt, az egyetem tartott egy bált, tesóm addig győzködött, hogy menjünk, míg rá nem vett, na felöltöztünk tematikusan, mert az esemény "vámpírok bálja" néven futott, nekem szép nagy fekete ruha, tesómon fordros nyakkendő, minden fiszfasz, erre bementünk és azt hitték, valami fellépők vagyunk. A lányok diszkóba való rövid tapadós ruhákban, a fiúk farmer-ingben. Egy bálon. Később ismerős mondta, hogy mit vártunk, manapság a gólyabálokra is ilyen cuccban jönnek, de én nem tudtam, mert olyanon sem voltam korábban, az esemény plakátján meg rendes báli ruhákban voltak az emberek.
2023. jan. 30. 13:25
14/18 anonim válasza:
Úgy fogom fel, hogy mindenki más alulöltözött :)
2023. jan. 30. 15:30
15/18 anonim válasza:
Megszoktam.
De tudod mit, férfiként nekem fura, hogy fekete bőr cipő + sötétebb, normál farmer + öv + normál ing kombó, már sok helyen túlöltözésnek számít.
Megtörtént!
Majdnem, mint a KAPJ EL? HA TUDSZ! filmben. Évnyitó, én mentem egyedül öltönyben. És az igazgatóhelyettes odajött bemutatkozni, és magyarázott a tanrendről...én meg...he??? Kiderült, hogy tanárnak nézett, mert pont várták az új kollégát.
2023. jan. 30. 16:27
16/18 anonim válasza:
Is-is szerintem. De volt olyan rendezvény hogy hamar megoldottam, nyakkendő(csokor) letép, ing szét és már kész is.
2023. jan. 30. 23:38
17/18 anonim válasza:
Inkább vagyok túlságosan kiöltözött,mint alul.Az cikibb,ha nem vagy az alkalomhoz illően öltözve,mint ha tényleg csinos vagy.
2023. jan. 31. 22:20
18/18 anonim válasza:
A mai divathoz képest elegánsabban szeretek öltözködni. Persze amikor kirándulni megyünk vagy leugrom kenyérért a boltba, nem kezdek el kiöltözni, de alapvetően szeretek a hétköznapokban is kicsit csinosabb lenni, semmi extra, de már az is "túlöltözésnek" számít manapság, ha van rajtam egy sima fekete skinny farmer, öv, blúz meg egy kisebb sarkú magassarkú cipő. Szoknyát nem hordok olyan gyakran, ha igen, akkor is nyáron, főként egyberuhákat, legutóbb nyáron egy sima fehér alapon fekete pöttyös, térdig érő, még csak nem is testhezálló ruha volt rajtam és mindenki engem bámult...
Kicsit zavar, de egyrészt megszoktam, másrészt meg ha nekem ez a stílusom, akkor nem fogok máshogy öltözködni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!