Mi lehet a magyarázat a krónikus alul- ill. túlöltözöttségre?
Alulöltözésre lehetséges magyarázatok: hozzá vannak szokva a hideghez, sokat sportolnak, pajzsmirigy túlműködés vagy más ok miatt pörög az anyagcseréjük. Olyat is ismertem, aki nagyon el volt hízva, és télen is pólóban és max. egy vékony széldzsekiben mászkált kint, őt szerintem a vastag hájréteg védte a hidegtől.
Túlöltözés: egész nap jól befűtött szobában vannak, túl keveset esznek (lassú anyagcsere), pajzsmirigy alulműködés, betegségek (pl. influenza).
Nekem is van ilyen ismerősöm akinek mindig melege van, amikor mások még kabátban járnak, ő már egy pulcsiban, vagy rövid ujjúban.
Én inkább azt nem értem akik a naptári hónaphoz öltöznek, télikabátot nem veszik le májusig akkor sem ha 30 fok van, illetve nyáron sem öltöznek fel, amikor valóban nagyon lehűl a levegő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!