Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Ha szembe jön veletek...

Lányok! Ha szembe jön veletek az utcán egy baromi jó csaj - akit a szépsége/frizurája/öltözéke miatt akár csak egy picit is irigyeltek - elismerően ránéztek, figyelmen kívül hagyjátok, vagy direkt lenézően méritek végig, hogy rosszul érezze magát?

Figyelt kérdés
2010. okt. 3. 23:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább kíváncsian szoktam az utcán végigmérni az embereket. Plusz frizura meg öltözék miatt még nemigazán irigyeltem senkit, mert ha másmilyet akarnék, mint amilyen van, akor olyan lenne. :)

De, hogy direkt rosszul érezze magát... pffff... Szerintem ez hülyeség. Egyik barátnőm paranoiás kicsit, ő szokott ilyeneket hinni, hogy direkt úgy nézik...

2010. okt. 4. 00:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
elismerő pillantás.. még lehet hogy rá is mosolygok:D
2010. okt. 4. 06:00
 13/18 anonim ***** válasza:

Ma láttam egy csajt az utcán, akit lehet, már túl feltűnően néztem.

Elég nagy segge volt az alkatához képest, viszont olyan kerek, amilyet még képen se láttam, az egész nő olyan formás volt, hogyha pasi lettem volna... Áh, hagyjuk:-D

22/L

2010. okt. 4. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
én nézem amíg csak lehet aztán ha felém néz akkor gyorsan elkapom a tekintetem és azt gondolom magamban h miért van az h 1es lányok ennyire szépek nekem meg nem jutott belőle semmi :( és majd megszakad a szivem és ha legalább fele annyira szép lehetnék :(
2010. okt. 4. 16:26
 15/18 anonim ***** válasza:
Vhogy az elismerő és az "én miért nem nézhetek ki így"-féle nézés keveréke :P.
2010. okt. 4. 17:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Teljesen egyenrangú félnek kezelem.
2010. okt. 4. 19:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Megnézem, de nem feltűnően és utána képes vagyok órákig álmodozni arról, hogy milyen lenne ha én is olyan szép lennék.
2010. okt. 4. 21:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Helyzettől függ, elismerően nézek, van hogy meg is mondom neki, hogy istenien néz ki.
2010. okt. 5. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!