Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Crop top hány éves kortól?

Crop top hány éves kortól?

Figyelt kérdés

Szerintetek crop toppot hány éves kortól lehet hordani, vagy inkább hány éves kortól nem gáz hordani?

Láttam mar olyat is, hogy egy hét éves lány hordott crop toppot.

2023. jan. 28. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
14 fölött szerintem nem gáz. De például munkatársam kislánya akrobatikus rock and rollozik, és fellépéskor általában crop topban vannak, pedig ő is csak 7 éves.
2023. jan. 28. 15:10
 2/7 anonim válasza:
59%
Szerintem 12 évesen sem gáz én pl a lányomnak 12 évesen meg engedném
2023. jan. 28. 16:44
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
Mindig gáz
2023. jan. 28. 18:40
 4/7 Metionin ***** válasza:
61%
Amikortól nem az az előreálló gyerekhasa van valakinek. A crop top lényege a has kihangsúlyozása lenne, ezért kisebb gyerekeken hülyén néz ki szerintem. De egy kiskamasz pl. 12 évesen már simán felveheti pl. nyaraláskor vagy nyári szünetben ha szülőkkel megy valahova. Bizonyos életkor alatt nem tartom jó ötletnek abból a szempontból, hogy felkeltheti bizonyos alakok figyelmét és ha a kislány még nem elég idős ahhoz, hogy megfelelően reagálja le, akkor abból baj is lehet. Túl sok a hülye a világon, aki még mindig azt hiszi, hogy ha valakiből kicsit nagyobb helyen látszik ki a bőr, akkor azt már lehet zaklatni.
2023. jan. 28. 19:44
 5/7 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem semelyik korban sem megfelelo.
2023. jan. 29. 09:48
 6/7 anonim ***** válasza:
90%
Inkább tiniknek áll jól mint felnőtteknek
2023. jan. 30. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

én is láttam már 7-8 éveseket crop topban. /a szülők nem gondolnak a fiukra, és pedofilokra?🙂/

a hasvillantós ruha nagyon ribis tini lányokon. utána meg csodákoznak ha megerőszakkolják őket, és rájuk vannak állva a fiuk

nem kellene ilyen kihivó ruhákat felvenni.

2023. okt. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!