Tini lànyok ti hàny éves kortól hordozók tangàt?
Figyelt kérdés
Tini lànyom nagyon szeretne màr azt hordani úgy érzem korai lenne még neki.2021. dec. 28. 03:22
1/8 anonim válasza:
Nem szoktam hordani. Max szex elött, utána úgyis lekerül.
Más meg 0-24 tangát hord. Legtöbb osztálytársnőm már általánosba is azt vett fel.
3/8 anonim válasza:
Hordozni még lehet, de viselni..
Semmi értelme ennek a fingválasztónak.
5/8 anonim válasza:
15 évesen kezdtem hordani.
Hány éves? Mondjuk ha azt írtad, hogy tini, akkor szerintem nyugodtan hordjon, legalább 1-2 darabot szerezzetek be.
Ez csak egy bugyi fajta, nem ettől lesz valaki közönséges, ha ettől tartasz.
6/8 anonim válasza:
14-15 éves koromban kezdtem hordani. De az sem tegnap volt. Simán el tudom képzelni, hogy a manapság fiatalabb korban is hordják.
7/8 anonim válasza:
ha kipróbálj és nem tetszik neki hogy be-be-be vág a tanga ,akkor megúszhatod .Viccet fére téve lehet tényleg nem jön be neki majd
8/8 anonim válasza:
Én 12 évesen kezdtem hordani, most 31 vagyok.
Zavart, de úgy voltam vele, hogy ez a nagylányos, úgyhogy erőt vettem magamon és viseltem.
Hamar megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!