Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek tetszik a...

Lányok nektek tetszik a skinny feszulos farmer a fiúk on ?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 22:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
91%
#39 Wow, ezzel most nagyon meggyőztél, főleg hogy tudjuk, hogy több profilod van. 😂
2023. jan. 29. 02:09
 42/46 anonim válasza:
8%

#41, te melyik cirkuszba szoktál fellépni? Szeretnék jegyet venni.

Nyomozósdit játszol, full mellé lősz az egésszel, ha elolvasod a kommenteket más a stílusom, máshogy fogalmazok mint a 41%-os válaszadó.

Illetve itt papolsz, hogy nem érdekel ki, hogy öltözködik, viszont meglepő módon nem lett senkinek sem "félig-meddig" hasznos válasz küldve, úgy ahogy kértem a 39-es kommentben.

Gondolom mert már nyomtál rájuk pirosat, így nem tudod ezt megváltoztatni, de te azért még írtad, hogy nem szoktál pontozni senkit.

Magadnak mondasz ellent, hol tudlak megnézni személyesen? Ekkora bohócnak biztos nagy közönsége van, még fizetnék is neked a cirkuszban.

2023. jan. 29. 11:13
 43/46 anonim ***** válasza:
48%

36.

34 vagyok.

Teljesen jól állapítottad meg, sok itt a küllőhibás aki ésszerű magyarázattal nem tud szolgálni, csak támadni.

Feltettem pár ütős kérdést, de válaszolni már nem tudnak, de felpontozni egymást, azt igen.

Mivel a bolondok felismerik egymást.

2023. jan. 29. 13:43
 44/46 anonim ***** válasza:
24%

Hú te jó ég, mi ez a veszekedés a semmin? Itt mind a két tábor ennyire hülye?

Kérdező, nekem tetszik a feszülős skinny is, meg a még feszülősebb super-skinny is, mert a srácok nagy részének nagyon jól áll. Imádom ha szépen ráfeszül és megmutatja benne a formás feneküket. :) És ez nem csak a tizen-huszon éves korosztályra igaz!

2023. jan. 29. 17:11
 45/46 anonim ***** válasza:
36%
Van szűkebb meg bővebb nadrágom is.(nem az extrém szűk amiből a tojasaid látszanak)A lobogós betyárból sajna nincsen, és a strandra is egy tapadós Budmil és egy Arena boxerúszónadrágot hordok.Azért mert nem lóg rajtam,könnyű,és kva gyorsan szárad ,és nem úgy nézek ki benne mint egy vizől csurgó hajótörött fasz, aki mászva húzza maga mögött a rongyait amikor kiszáll a vízből.. Bocsássatok meg ,de én teljesen lexarom hogy valakinek ez tetszik e vagy nem.
2023. jan. 29. 22:08
 46/46 anonim ***** válasza:
91%
Sztem nem
2023. febr. 1. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!