Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek tetszik a...

Lányok nektek tetszik a skinny feszulos farmer a fiúk on ?

Figyelt kérdés

2023. jan. 25. 22:44
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
17%

#19, szép volt elmondtad a sablon dumát, közben meg ennek ellentetjét csináljátok.

Ti akarjátok rászabni az emberre, hogy mi tetszen neki. Elég csak megnézni egy átlagos szubjektív vélemény kérő kérdést (lásd például ezt) aki ellent mond a többségnek, mert neki más jön be, már le is pontozzák (lásd aki azt mondta, hogy neki a szűk jön be, le lett pontozva).

Ezek a betanult sablon szövegek jók, tökéletes őket elsütni, meg odaírni mindenhova, csak akkor tartani is kéne magunkat a saját szavunkhoz.

2023. jan. 27. 20:46
 32/46 anonim ***** válasza:
93%
1 éve jártam itt utáljra, de ez a genyó még azóta is ugyanazt hülyeséget fújja. 🤣 Nem érted, hogy leszarjuk mit hordasz? Felőlünk hordhatsz harisnyát kis rózsaszín tütüvel is. A kérdező kikérte a válaszunkat és mi megadtuk. Ne akard már megszabni, hogy nekünk mi jöjjön be és mi nem. Ha neked nem tetszik a bőszárú nadrág nőkön, akkor válassz olyan nőt, aki skinnyt hord. Ha jól emlékszem 40en felüli vagy, nem? A legtöbb negyvenes nő szűk farmert hord, akkor mit zavar, ha a fiatal lányok divatosan akarnak öltözködni? :D
2023. jan. 27. 21:31
 33/46 anonim ***** válasza:
0%

Engem sem érdekel, hogy mit hordasz, hord nyugodtan a 20-as kommentben linkelt második képet, a bő gatyát. Felőlem lehetsz akárhány éves, fiatalon is lehet valaki ronda és ízléstelen.

Csak egy valamit hadd fűzzek hozzá és kérdezzek meg tőled, ha nem érdekel téged, hogy más mit visel, akkor azt fogadd is el, egy szubjektív vélemény kérő kérdésnél miért pontozzák le azt aki mást mond mint a többség? Ennyire viszket, hogy nem mindenkinek az tetszik mint neked?

2023. jan. 28. 08:21
 34/46 anonim ***** válasza:
2%

30.

Leírtam az ide illő lényeget, és ez fruszrációnak tűnik?

32.

Ugye? Még mindég az előítéletek vannak, ha egy férfi nem az idegenektől elvárt öltözékben van.

2023. jan. 28. 12:58
 35/46 anonim ***** válasza:
28%

Te komolyan nem érted, hogy mi semmit nem várunk el tőled? Lesz.runk.

2023. jan. 28. 14:23
 36/46 anonim ***** válasza:
4%

#34, ne törődj vele, nem fognak itt neked válaszolni. Ha rátapintasz a lényegre akkor csak a tématerelés megy, vagy a személyeskedés. Esetleg még olyan is előszokott fordulni, hogy egy csecsemő értelmiszintjével idejön valaki aki szövegértési képességekkel sem rendelkezik és elkezdi a balhét.

Sok féle ember megfordul itt, de a többség az alja kategória, nincs értelme ezen rágódni.

Ilyen emberek járnak ide, láthatod a 35-ös is egy igazi paraszt lány, rádakar sz.rni. Ha egyáltalán lány, és nem pedig egy szőrös csóka akinek nagyobb a dárdája mint neked.

2023. jan. 28. 14:47
 37/46 anonim ***** válasza:
94%

"Csak egy valamit hadd fűzzek hozzá és kérdezzek meg tőled, ha nem érdekel téged, hogy más mit visel, akkor azt fogadd is el, egy szubjektív vélemény kérő kérdésnél miért pontozzák le azt aki mást mond mint a többség? Ennyire viszket, hogy nem mindenkinek az tetszik mint neked?"

Én elfogadom és nem szoktam pontozni senkit, viszont a te 41% mindenkinél ott virít pirosan, akkor hogy is van ez? :D Am meg azt írtad, hogy "piros fétised" van, akkor mi is a baj?

2023. jan. 28. 19:45
 38/46 anonim ***** válasza:
4%

Én 15%-os vagyok, nyomozónak ne állj.

Hogy bizonyítsam, ezen a 4. oldalon mindenki kommentjére nyomok egy "félig-meddig" haszonst, nézd csak meg nyugodtan, hogy én nem a 41%-os voltam.

2023. jan. 28. 20:14
 39/46 anonim ***** válasza:
4%

Illetve #37, erről meg akarok győzödni, mivel mondani bárki tud bármit.

Nyomj te is minden válaszra itt a 4. oldalon egy "félig-meddig" hasznos értékelést.

Kíváncsi vagyok, hány százalékod van és tényleg nem értékeltél-e senkit.

Vagy nem tudsz mert már nyomtál rá pirosat és csak megjátszod, hogy te amúgy nem szoktál pontozni? Na had lássuk, nyomj ide a 4. oldalra mindenkinek egy félig-meddiget.

2023. jan. 28. 20:21
 40/46 anonim ***** válasza:
81%
Ha jó lába és segge van, akkor igen. Egyébként nem.
2023. jan. 28. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!