Melyik menyasszonyi ruhát válasszam (kis esküvő, csak polgári)?
Áprilisban lesz az esküvőm és tanácstalan vagyok a ruha kapcsán. Kis esküvő lesz, csak a szűk család (10 fő), de nagyon szép helyen, egész nap ott leszünk. Csak polgári szertartás és fotózás lesz, illetve egy vacsora, tehát abszolút letisztult, egyszerű ruhákat néztem.
Nagyon bejön a görögös fazon.
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Melyik ruha miért nem oké? Pl. túl hétköznapi, öregít, stb (oké, 31 vagyok, de na :D)
Köszönöm a válaszokat! :)
Ruha 1, virágos:
Ruha 2, félvállas görög
Ruha 3, kövesnyakú
Ruha 4, sima görög
Nagyon szép mind. Én a 2-t választanám.
Sok boldogságot! :)
Nekem a 4. tetszik legjobban.
A köves picit olyan olcsó, csiricsáré hatás nekem. Ha tényleges ékkô vagy akár szépen megmunkált üveg lenne, tetszene, de ez műanyag és szerintem látszani fog.
A virágos meg picit idejét múlt, 2016 körül volt ez a típúsú díszítés a sláger.
A másik görög is szép, de az utolsó anyaga elegánsabb.
1. vagy 4. Az első nagyon aranyos és olyan kis egyszerűen letisztult.A második nekem nem annyira jön be az kicsit olyan,mint a görög férfi ruha.A harmadik nekem szimplán nem tetszik.A negyedik pedig az egyszerűségétől szép.
Sok boldogságot!
Köszönöm a válaszokat, mindekit zöldeztem.
Igen, a köves nyakú esetén a "kövek" nekem sem tetszenek, tényleg látszik, hogy műanyag közelről, de ha mondjuk leszedném? Csak a varrást kell felbontani, és akkor sima anyagrész lenne ott.
A 4-es ruhához: nekem is az egyszerűsége tetszik, de ha mondjuk kicsit át lenne alakítva, pl így:
Tehát mondjuk a vállrésznél valami kis dísz, plusz vállfátyol?
Úù az amit 10:45kor linkeltél az nagyon szép.
És ne felejtsd el, egy ruha maga még nem ékszer, egy ilyen visszafogottab darab mellé lehet egy egyedi csokor, egy nyaklánc vagy egy hajviselet a vizuális központ.
Egy neutráisabb darab mellé vislehetsz valami egyedibb kiegészítőt, amitől nem leszel egy a tucatból.
Szerintem inkább ahhoz a negyedikhez vegyél egy szép hozzáillő nyakláncot, elegánsabb és minőségibb lesz az összhatás mint az a kővel kivarrt nyakú ruha lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!