Mikor találtad meg a menyasszonyi ruhádat?Lehet nekem már késő?
Figyelt kérdés
Pontosan 13 nap múlva lesz az esküvő és nincs ruhám.
Pár napja át kellett szervezni mert az eredeti helyszínt az időjárás miatt le kellett fújni és ott nem is tudtam volna menyasszonyi ruhát viselni.Így most tanácstalan vagyok, hogy mit húzzak magamra.
Volt már valaki ilyen helyzetben, hogy az utolsó pillanatban talált ruhát, kezdek végleg elkeseredni.
Esetleg aki nem volt menyasszonyi ruhában, ti mit viseltetek?
Ui: nem lesz fehér ruhám.
2022. nov. 18. 01:44
1/3 anonim válasza:
Mi 2 tanús esküvőt tartottunk. Én is sokat gondolkoztam, hogy mit vegyek fel, fehér ruha alapból kizárt volt az én alkatomra. Végül abban a ruhában mentünk el, ami akkor volt rajtunk, amikor először találkoztunk, így volt benne valami különleges is a számunkra.
2/3 anonim válasza:
Bonprix oldalt javaslom. Sok elegáns ruha van, jó áron, sokan vesznek onnan ruhát esküvőre, nekem is onnan volt.
3/3 anonim válasza:
Melyik városban kellene ruhát találni? Vagy nagyjából milyen települések jöhetnek szóba?
Ruhakölcsönző is jó megoldás lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!