Szerintetek felvehetem holnap az alábbi ruhákat? (képek)
fekete Ugg csizma:
fekete leggings(nem fényes!!!):
Ez a póló(kabátka nélkül):
Nem gondolkodnék rajta egy percig sem,ha nem "rendes" póló lenne,amit belinkeltem(rendes alatt a hosszát értem).
Mostanában több lányon is láttam,hogy nem hosszított pólóval/inggel veszik fel a leggings-et.Erről Ti mit gondoltok?
Szerintetek felvehetem ezt a szettet így?
Fel, ez nagyon csini, de szerintem nem ártana egy dzseki, mert már reggelente hűvös van. :S Én is jobban szeretem a leggingset hosszított felsővel hordani, de néha rövidebbel sikerül. :D Hosszabbal jobb. :)
18/L
Simán felveheted!!
Nincs ezzel semmi baj ha ebben érzed jól magad!Ez most elég nagy divat bár egyre jobban jön a tél és a téli divat!
Én inkább azt ajánlom hogy ezt vedd fel egy olyan dzsekivel vagy kabáttal hogy ne fázz reggel!Ha reggel indulsz el,feltéve!
Amúgy jó ez a cucc...:)
Köszönöm az eddigi válaszaitokat!:)
Nem gondoltam,hogy pzitív válaszokat fogok kapni..egy kicsit meg is lepődtem.:)
Reggel megyek suliba,úgyhogy valószínűleg egy fekete military sítlusú kabátot veszek fel hozzá.valami ilyesmi:
Ja..és elefeljetettem írni,hogy kort,és nemet legyetek szívesek kiírni.Köszönöm!:)
Végigolvasva a válaszokat.. Hááát... Szerintem akkor is gáz leggings-et rövid felsővel felvenni... Mi lesz a következő? Harisnyában mentek ki az utcára?
Bár nekem nem ez a stílusom (én elegánsabban öltözködöm), de úgy érzem, egy kis ízlés szorult belém, úgyhogy én a hosszított felsőre szavazok. Mindenképp. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!