Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek felvehetem holnap...

Szerintetek felvehetem holnap az alábbi ruhákat? (képek)

Figyelt kérdés

fekete Ugg csizma:

[link]

fekete leggings(nem fényes!!!):

[link]

Ez a póló(kabátka nélkül):

[link]

Nem gondolkodnék rajta egy percig sem,ha nem "rendes" póló lenne,amit belinkeltem(rendes alatt a hosszát értem).

Mostanában több lányon is láttam,hogy nem hosszított pólóval/inggel veszik fel a leggings-et.Erről Ti mit gondoltok?

Szerintetek felvehetem ezt a szettet így?

2010. okt. 3. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:

Fel, ez nagyon csini, de szerintem nem ártana egy dzseki, mert már reggelente hűvös van. :S Én is jobban szeretem a leggingset hosszított felsővel hordani, de néha rövidebbel sikerül. :D Hosszabbal jobb. :)

18/L

2010. okt. 3. 15:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Simán felveheted!!

Nincs ezzel semmi baj ha ebben érzed jól magad!Ez most elég nagy divat bár egyre jobban jön a tél és a téli divat!

Én inkább azt ajánlom hogy ezt vedd fel egy olyan dzsekivel vagy kabáttal hogy ne fázz reggel!Ha reggel indulsz el,feltéve!

Amúgy jó ez a cucc...:)

2010. okt. 3. 15:23
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszaitokat!:)

Nem gondoltam,hogy pzitív válaszokat fogok kapni..egy kicsit meg is lepődtem.:)

Reggel megyek suliba,úgyhogy valószínűleg egy fekete military sítlusú kabátot veszek fel hozzá.valami ilyesmi:

[link]

Ja..és elefeljetettem írni,hogy kort,és nemet legyetek szívesek kiírni.Köszönöm!:)

2010. okt. 3. 15:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lesz így, csak kiegészítőkkel bolondítsd meg. :)
2010. okt. 3. 16:11
 5/8 anonim ***** válasza:
szerintem szuper összeállítás :)
2010. okt. 3. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
90%

Végigolvasva a válaszokat.. Hááát... Szerintem akkor is gáz leggings-et rövid felsővel felvenni... Mi lesz a következő? Harisnyában mentek ki az utcára?

Bár nekem nem ez a stílusom (én elegánsabban öltözködöm), de úgy érzem, egy kis ízlés szorult belém, úgyhogy én a hosszított felsőre szavazok. Mindenképp. :)

22/L

2010. okt. 3. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Rövid felsővel olyan leszel, mint aki elfelejtett nadrágot venni...szerintem legyen hosszabb...
2010. okt. 3. 19:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt írta, hogy rendes póló alatt a képen belinkelt hosszát érti, az pedig nem rövid ha megnézitek.
2010. okt. 5. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!