Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Decathlonba vitt már valaki...

Decathlonba vitt már valaki vissza így terméket?

Figyelt kérdés

Vettem egy hótaposót, álló munkát végzek a szabadban, nem sokat mozgok. Rá volt írva, hogy *Komforthőmérséklet statikus helyzetben: -8 °C. mozgás közben: -17 °C", ezért mertem megvenni. Egyszer használtam pár órát, de semmit nem ért, ugyanúgy fázott a lábam benne, hiába húztam fel több zoknit is, gyapjút is.

Visszamentem az áruházba, de nem vették vissza, mert már használtam. Azt tudták volna csinálni, hogy kicserélik valami hasonlóra, ezt persze nem kértem.

Egyből eszembe jutott, hogy azt fogom csinálni, rendelek a netről egy ugyanilyet, aztán visszaküldöm a mostanit, az újat meg visszaviszem egy másik üzletbe és úgy már vissza kell vegyék.

2023. jan. 18. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a Decatlonba és mond el a panaszod. Ilyenkor le kell teszteljék a terméked és ha úgy vélik, hogy téves infót adtak meg vagy hibás a termék, visszaadják az árát.
2023. jan. 18. 15:15
 2/7 szvicsi ***** válasza:
100%
Az hogy kinek mennyire fázik a lába, ki miben érzi azt komfortosnak ez relatív, nagyon nehéz lesz ilyen érvvel meggyőzni őket.
2023. jan. 18. 15:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem veszik vissza 2 rajtad marad, nem egyszerűbb lenyelni, hogy tanulópénz volt?
2023. jan. 18. 15:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Vissza kell hogy vegyék, amit online rendelek azt szigorúbban veszik. Nem fogom lenyelni, sok cuccom van onnan amiket nagyon szeretek, ha sikerül így visszakapnom a pénzt, meg fogom nekik írni.

Ha még nem sikerül, akkor álldogáljon valaki benne - 8 fokban 5-6 órát, aztán mondja el milyen fantasztikus volt.

2023. jan. 18. 16:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha látszik, hogy használtad akkor neten sem fogják visszavenni.
2023. jan. 18. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azért, de szerinted akkor miben nem fázna a lábad?

Nem lehet hogy benned van a hiba? Ezek tesztelt termékek, relatív hogy kinek mennyire fázik benne a lába, de azért ennyire?

Milyen zoknikkal hordtad? Mert az sem jó ha 2 zoknit egymásra húzol, nem lesz mozgástere a lábadnak akkor fázhat könnyen.

És milyen méretet? Egyel nagyobbat vettél mint a lábméreted?mert ha nem, abból is következhet hogy szoros zoknival és fázik a lábad.

Próbáld megtalálni az okát, mert így bármelyik lábbelivel így járhatsz.

2023. jan. 23. 22:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Használt cipőt nem vesznek vissza neten sem .
2023. jan. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!