Manapság mennyire számít "cikinek" a gumicsizma?
Ma már muszáj volt bemennem egy cipőboltba és venni valami vízálló lábbelit hogy haza tudjak menni.
Manapság már vannak egész jópofa, jól kinéző "gumicsizmák" amik úgy néznek ki mint egy sima bakancs.
DE
Az én lábméretemre alig lehet valamit kapni, most is csak egy sima "rút" gumicsizmát tudtam venni, abból volt olyan ami csak egy mérettel tér el, nem hárommal.
Elég hü lyén érzem magam benne, falun mi a kerti munkához szoktunk ilyesmit hordani, bizarr pesten a belvárosban sétálni "ganyézós" csizmában. Amúgy elegánsan szoktam öltözni munkába...
Pár éve még amúgy láttam gumicsizmát embereken, de most a napokban direkt figyelem és senkin nincs...
Újra gáz lett? Vagy mi történt?
Hogy ne érezzem magam hülyén benne?
Igazából végül a hazaúton kb meg is szerettem, tök jó érzés száraz lábbal mászkálni ilyen mocsok időben is. 😎
Kárpótol azért hogy nem a legszebb darab.
Zöld vagy fekete színű?
Ne foglalkozz azokkal, akik szerint ciki. Állandó jelleggel adódhat olyan pillanat, amikor szükséges, főleg a nagy esőzések vagy kerti munka miatt.
Pár éve valóban elterjedtebb volt, fesztiválokon is. Külföldön gyakrabban hordják az emberek.
Én pataktúrán szoktam hordani, de a sáros út miatt is jól jön.
Decathlonban érdemes szétnézned a vadászgumicsizmáknál, ott találsz szebb darabokat is. Méret szerint vannak rendezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!