Hordasz gumicsizmát esős időben?
Figyelt kérdés
Én mindig azt hallottam, hogy az milyen "gáz" és sajnos nem tudok nem foglalkozni mások véleményével...
De most megláttam ezeket és nagyon megtetszettek, csak félek, hogy kinevetnek, vagy lenéznek, ha ilyet veszek fel.
2022. márc. 20. 16:00
1/7 anonim válasza:
Nem hordok, mert tök mindegy, járdán megyek akkor is. De amúgy tetszenek amiket linkletél, ha akarsz, horjd nyugodtan, ne foglalkozz másokkal.
2/7 anonim válasza:
Nem, és rendszeresen be is ázik a cipőm.
3/7 anonim válasza:
Ezeken nem is látszik, hogy gumicsizma. Olyan, mint egy sima bakancs. Teljesen rendben van, vedd fel nyugodtan!
4/7 anonim válasza:
Kb az óvodásokra adtak ilyet amikor még minden kis tócsába, sárba belerongyoltak. Nagyobb korban nem vennék fel ilyet. Ízléstelen is idiótán néz ki.
5/7 anonim válasza:
Szerintem még jól is néz ki amiket belinkeltél. Én általában olyankor a régi lovas gumicsizmám használom, de senkit nem is érdekel.
6/7 anonim válasza:
Igen, valóban ízléses, tetszik a piros füző. :) Bármilyen vékony nadrággal jól áll.
Én is szoktam nagy esőben gumicsizmát hordani, mivel azt nem kell félteni, s nem kell egy jó cipőmet órákon át szárítani.
7/7 anonim válasza:
Igen, de képen láthatót nem venném fel. Fekete Huntert viselek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!