Hol tudok goth ruhákat, cipőket vásárolni?
Webshopokat mellőzném, online nehezen tudok sajnos magamnak ruhát és cipőt találni. Szeretnék boltba menni és felpróbálni őket hogy biztosra menjek. Turikat nem kell mondani, oda rendszeresen járok kincseket keresni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szerencse, hogy fekete ruhadarabok mindenhol vannak. Az utóbbi időben a legáltalánosabb fast fashion üzletekben (Bershka, Pull&Bear, Zara, Sinsay, Reserved, H&M) is vettem egy csomó különlegesebb alter cuccot, - pl. műbőr kabátokat és dzsekiket, Cure-os pulóvert (!!! 😅), fekete ruhákat, öveket, kockás nadrágokat és szoknyákat, - mert tavaly elég nagy divat volt a retrózás, én meg megúsztam olcsóbban, mintha mindent a Metalshopról rendeltem volna.
A Bershkában és a Zarában mindig találok platform bakancsot és csizmát, és mivel egy speciális fazont viselek egész évben, nem lehet elég belőle otthon akkor sem, ha hosszú évekig bírják (márpedig van, ami 4 éves).
Viszont ha már a Corvin környéke, a Cropp és a House az a két fast fashion üzlet, aminek sokkal alternatívabb kínálata van, mint a többi hasonló árkategóriájú boltnak. A Cropp tulajdonképpen olyan, mintha egy európai Hot Topic lenne, a House-ban pedig mindig vannak darkos / punkos / grunge-os kollekciók.
Kiegészítők terén a Claire’s elég erős, főleg Halloween környékén szerzem be a legextrább dolgokat, de egész évben van miből válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!