Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék vásárolni olcsón...

Hol tudnék vásárolni olcsón rockeres, metálos, goth stilusu holmikat?

Figyelt kérdés

Találtam vebáruházakat, csak sajnos elég borsos egy-egy tetszetös ruhadarab és egyébb kiegészítö ára, amit nem tudnak a szüleim megfizetni, tudnátok nekem linkeket küldeni, de az is jó ha címet tudtok mondani. A metal sohopban jó cuccok vannak, csak drágák :(

Bocsánat a helyesírásért, tudom hogy pocsék így nem kell leírni...

A válaszokat előre is köszi a válaszokat :)

2016. okt. 22. 10:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

ebay. tele van ilyen holmikkal. én onnan rendelek mindent. sokkal olcsóbb mint bármilyen magyar webshopból. ha 22 euró (kb 24 dollár ~ 6500 Ft) alatt rendelsz, akkor nem kell se ÁFÁt, se vámot fizetni, sok eladónál a szálítás ingyenes. hátránya h gyakran 30 napot kell várni arra amit rendelsz, de ez nálam pl. nem gond.

illetve aliexpress, stb kínai oldalak tömkelege.

ezekkel se volt még gond.

a legtöbb "rocker" bolt is innen szerzi be a legtöbb ruhadarabot, persze van egy két egyedi, amit más gyárt (pl. X-TRA-X, mostmár vmi más a nevük, EMP talán? régebben a darkshop.hu-s holmik onnan voltak)

ha ez nem elég nézz körül az Etsy-n, ott is lehet kifogni jókat bár jellemzően drágább, cserébe teljesen egyedi. habár nemtudom, szállítanak-e Magyarországra.

2016. okt. 22. 18:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Rockpince? Pólók olyan 2000-5000ft-ig. A legtöbb póló 3500ft. Pulcsik 6000-12000ft-ig. :''3 és itt van pesten az üzletük. Már vettem onnan 4 pólót, most fogok 2 pulcsit és egy acélbetétes steel bakancsot. :3
2016. nov. 19. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!