Szoktatok rendelni a "Shein"-bol?
Igen, igen.
Egyszer történt meg, hogy késett a csomag, de kaptam érte shein pontokat és meg is érkezett végül. Sosem maradt le egy termék se, a minőség is rendben volt és mindennek a mérete is stimmelt.
Igen.
Ha megfelelően tájékozódsz akkor még mellé se tudsz lőni. Rengeteg terméknél több ezer komment van, amiből ki tudsz igazodni. Lehet szapulni, de egy ritka igényes webshop, még azt is leírja egy ruháról, hogy milyen rugalmas az anyaga és minden egyes ruhánál külön le van írva a paramétere, nem csak bedobva egy sima mérettáblázat.
Úgyhogy én kifejezetten szeretem. Nekem is néha késett a csomagom, de mostanában pont hogy hamarabb is megjön.
Néha szoktam, igen.
Eddig azt hiszem egy csomaggal volt probléma (kettészedték a rendelést és a fele egy hónapot késett.
A minőség változó, nézni kell a vásrárlói véleményeket.
Van tőlük jópár cuccom amiket évek óta rendszeresen hordok, de olyan is van jópár, amit kapásból küldtem vissza, mert nagyon ócska volt.
Az anyagokat figyeld, illetve a ruha összeállítását. Ha egy gatyát csak egy gumipánt tart, az gyorsan szét fog jönni.
Ha egy bralet csak egy sor öltéssel készült, az se lesz tartós.
Ami műanyagnak tűnik, karcol, az az is. Ami nyomtatott felirat, vagy fém kütyü van rajta és le tud kopni, az le is fog.
Az ilyen filléres, fast fashion oldalak simlisek bizonyos dolgokban, pl a munkavállalói jogok, de volt belőle balhé, hogy a ruhák festék anyagai és a sminkek se mentek át az europer minőségi sztenderden. Rákkeltő anyagokat találtak bennük, illetve mérgezőt is, szóval ezt is jó ha tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!