Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit csinaljak vinteden ha nem...

Mit csinaljak vinteden ha nem magyar a megrendelo?

Figyelt kérdés
Totál ossze vagyok zavarosva mert kivancsisagbol letoltottem a vinted-et de azt se tudom hogy mukodik az alkalmazas :,))) packetta csomagot hogy/hol tudnek egyaltalan feladni? Ha jol ertelmezem lengyel a vasarlo

2023. jan. 15. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
2023. jan. 15. 00:39
 2/7 anonim ***** válasza:
7%
A vásárlód 99,9%, hogy csaló
2023. jan. 15. 03:02
 3/7 anonim ***** válasza:
8%
Hanyagold, mást nem kell tenned. Vagy tényleg elhiszed, hogy egy lengyel fickó egy cicamintás plólót egy magyar magánszemélytől akar megvenni?
2023. jan. 15. 03:47
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

Istenem, szinte már naponta van ilyen kérdés. Mielőtt feltöltitek a cuccaitokat KÖNYÖRGÖM olvassátok már át az oldalt, meg a packeta oldalát, minden le van írva a használatáról.

Teljesen mindegy hogy lengyel a vásárlód, ugyanúgy kell feladnod a csomagot mintha magyar vette volna meg packetával.

Ha megvásárolták a termékedet, a chatben fogsz látni egy olyat hogy feladási címke generálása. Arra rákattintasz. Ekkor emailben fogsz kapni egy packeta feladási kódot. Becsomagolod szépen a cuccot, elbattyogsz egy packeta feladóhelyhez (packeta.hu-n meg tudod nézni hol vannak feladópontok a közeledben), bemondod a kódot amit emailben kaptál, az eladó át fogja venni a csomagot te meg mész a dolgodra. Pár nap múlva megkapja a vevőd, jóváírják a pénzt amit ki tudsz majd utalni a számládra.

Ja és még egy mert ebből is sokat látok, ha valaki üzenetben el akarja kérni az email címedet, vagy akármilyen adatodat mert ő úgy akarja megvenni, az valóban csaló, azoknak ne írj vissza. Ha a chatben ott van a címke generálás opció akkor minden rendben.

Aki meg nem ért hozzá minek böfög ide baromságokat? Nekem is volt már egy tucat lengyel vásárlóm. Azért vesznek tőlünk mert nekik rohadt olcsók a mi áraink.

2023. jan. 15. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
én is többszőr adtam fel csomagot Lengyelországba, semmi gond nem volt eddig és a #4-el teljes mértékben egyet tudok érteni
2023. jan. 15. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Ott van hogy beszélgetés lefordítása.
2023. jan. 16. 04:49
 7/7 anonim ***** válasza:
A vásárlók többsége lengyel. Ugyanúgy kell eljárni, mint a magyar vásárlókkal. Persze a Vinteden csak brutál olcsón tudsz bármit is eladni. Ha normál áron töltöd fel, meg sem nézi senki. A lengyelek még az olcsó árainkból is megpróbálnak alkudni. Egy eredeti Nike pulcsit 2000 Ft-ért sikerült több hónap után nagy nehezen eladnom. a lengyeleknél alapból is nagyon olcsók a ruhák.
2023. febr. 6. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!