Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktatok rendelni online...

Szoktatok rendelni online ruhát? Magyar webshopra gondolok. Kinéztem egy ruhát, de kicsit bizonytalan vagyok, hogy próba nélkül megrendeljem-e.

Figyelt kérdés
Ha esetleg nem volt jó, visszavették szó nélkül?
2015. nov. 10. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Melyik oldal?

Én néztem már pár oldalt... de nem mertem megrendelni, mert szeretem élőben látni, amit veszek. De mindegyik oldalon ott volt, hogy ha nem jó, simán vissza lehet küldeni.

2015. nov. 10. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Honnan?

Én rendeltem már párszor, visszaküldenem még nem kellett soha semmit.

Egyébként kötelesek visszavenni, csak neked kell fizetni a postaköltséget, ami nem éppen olcsó.

2015. nov. 10. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szinte csak online rendelek. Ha tudod a méreted, és azt, hogy mi áll jól, akkor nyugodtan. Én még soha nem küldtem vissza semmit. Ha bizonytalan vagyok a méretben odatelefonálok, és segítenek.

Amúgy visszaveszik szó nélkül! Kötelesek!

2015. nov. 10. 13:55
 4/5 Sunshinedoll ***** válasza:
Szoktam, de nadrágot és ruhát nem szívesen, inkább felsőket, kabátokat, cipőket, kiegészítőket. Oldaltól függ, visszaveszik-e, mindenhol lennie kell egy fülnek, ahol leírják a visszatérítés feltételeit.
2015. nov. 10. 14:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. nov. 11. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!