Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvegyem ezt a pulcsit és...

Megvegyem ezt a pulcsit és kesztyűt? (30F) (képek a postban)

Figyelt kérdés

[link]

(le tudsz görgetni, hogy lásd az összes képet)

Az arcomat meg a kezemet telomat leszedtem a képről, mert mégis ez egy örök, nyilvános oldal. Ki tudja.

A kesztyű ára kb 5 euro (külföld) olyan 2000 ft

A pulcsi 32 euro de sajnos M-es és S-es a méretem, ára kb 12 ezer.

A problémám, kettő is van.

Nagyon vagány, de mégsem biztos, hogy ebben jó ötlet kimenni az utcára, simán kötekedés-mágnes.

A másik problémám meg az, hogy ezeknél ezerszer melegebb de sima fekete technikai vastag gyapjú, meg polartec meg ilyen pulcsijaim vannak, most csak azért mert csontvázas megvegyem.

Ki mit mond?

2023. jan. 9. 22:51
A kérdező szavazást indított:
Igen, vedd meg
Ne vedd meg
12 szavazat
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja a másik amit kihagytam, hogy a kesztyű elég jó, de engem nagyon zavar az, hogy a középső ujj van kiemelve, vagány, meg oltás meg minden, de ez is olyan, hogy ha távolról valami barom azt hiszi, hogy bemutattál neki simán megtámadhat vagy manapság az sem ritka, hogy kérdezés nélkül belédnyom egy kést. Szóval nem tudom. Nehéz megítélni. Mert amúgy nekem tök tetszik az egész szett.
2023. jan. 9. 22:52
 2/6 A kérdező kommentje:
A másik, hogy hiába passzol a személyiségemhez, nem szeretnék olyan érzést kelteni véletlenül / akaratlanul senkiben, hogy valami huligán, maffiózó, vagy veszélyes ember vagyok. De nyilván ez egy olyan szett lenne amit akkor veszek fel amikor olyan kedvem van. Nem állandó. :) Segítsetek.
2023. jan. 9. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem a ketto egyutt kicsit zsufolt hatast kelt, de kulon-kulon mind a ketto jo, en inkabb kulon hordanam oket, a kesztyut egyszinu felsovel, a pulcsit sima fekete kesztyuvel.

Igen, valoban huliganos, de hat na, ne akkor vedd fel, amikor pialni mesz a Blahara (illetve a hely kulfoldi megfelelojere) ahol van ra esely, hogy beled kotnek. Bar szerintem nem a pulcsid miatt fognak beled kotni.

2023. jan. 10. 05:47
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon putris ruha, mint valami csöves cig@ny.
2023. jan. 10. 06:46
 5/6 K.O. ***** válasza:
a kesztyut nyugodtan vedd meg, max nem azt veszed fel mindenhova.. a pulcsi sztem nem er annyit, tul sok.. arba is, meg amugy is
2023. jan. 10. 15:00
 6/6 anonim válasza:
b#zdmeg ezt a kérdést :D :D :D
2023. júl. 25. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!